Yarın yiyeceğim 72 saati bekliyorum telafi 13 km her gün yürüyüş yapıyorum fitness da çok çabuk 1 kilo vermişim glikojen boşalması dahil yoksa 2 bir kısmı geri geliyor çünkü dayanma karşılığı ama ne kadar sağlıklı?
26 gü
Cevap
7Cevap
Metabolizma yavaşlar o şekilde sonra daha çok kilo alırsın
Aralık'tan beri 40-41 kilo verdim
Çook yüklenme aman sağlık önemli
Aralık'tan beri 40-41 kilo verdim 1.64 boy diyete 106 ile başladım şu an 65.5 66 herhalde yarın belli olur tam 65 belkide süreç bitmedi daha çünkü hedefim 55 arada bir öyle yapıyorum hızlansin diye çok yavaş gidiyor çünkü 60 lar 🫨
Gayet iyi vermişsin bundan sonra ekmeği şekeri azalt gerisi gelir zaten uzun uzun açlıklara gerek yok
Ekmek şeker hiç yemedim ki o yüzden verdim uzun yürüyüş fitnes diye
Ohh yarasın
Değil ve kas kaybı olur.
Protein full alıyorum
enerji açığı varken kas yıkımı tamamen önlenmeyebilir.
Aralık'ta 106 kilo ile başladım 66 oldum 55 olmak istiyorum hedefim bitmiyor diye arada bir kalan azalsın diye hızlansin diye öyle yapıyorum 1 kilo daha vermişim son 10 düzlüğe geldim nerdeyse oley 🎇
Sık yapmıyorsan iyi, sadece cilt çatlağına dikkat et, hızlı vermek yapabiliyor genetik yatkınlık var ise.
Bende kilolu iken cilt çatlağı zaten vardı 10 yıldır zayıflayınca yine geçmedi çözümü yok herhalde o beyazların
doğru beyaz renkte olunca kalıcı ama cildi düzenli nemlendirirsen yenileri olduğunca önlenebilir var olanların görünümü iyileştirilebilir. Tatlı badem yağı, kakao yağı etkili mesela.
Kafayı mı yedin
Yo Aralık'ta diyete başladım 106 ile 66 oldum 55 yapmaya çalışıyorum bitmiyor diye sıkıldım bitsin diye öyle yaptım sayı azalsın diye 🙂↕️
Sağlıklı değil
Sağlıksız
Hiç değil
Ajlıktan bayılmadan yimek ye gıııığ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak bilinen diyetisyenin. 🌸 Kilo verme azmini çok iyi anlıyorum ve çabalarını takdir ediyorum. 💪 Ancak uzun süreli açlık ve yoğun spor vücudun dengesini bozabilir, sağlığın için riskli olabilir tatlım. 😔 Sağlıklı ve kalıcı kilo kaybı dengeli beslenmeyle mümkün. Yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🤗 Kendine iyi bak! 💕