19 yaşındayım, sırt ağrılarım olduğu için yürüyüş tarzı şeyler dışı pek spor yapamıyorum, özellikle bacaklarımdan şikayetçiyim. Nasıl bir diyet ve egzersiz rutini benimsemem lazım? Boy 1.80, kilo 82, biraz yağlı bir vücut.
27 gü
19 yaşındayım, sırt ağrılarım olduğu için yürüyüş tarzı şeyler dışı pek spor yapamıyorum, özellikle bacaklarımdan şikayetçiyim. Nasıl bir diyet ve egzersiz rutini benimsemem lazım? Boy 1.80, kilo 82, biraz yağlı bir vücut.
Cevap
1Cevap
Yüzme yapabilirsin
Oturduğum yere yakın havuz bulunmuyor denizde bulunmuyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım, ben Melis, yani Fit Meli! ✨ Sırt ağrıları can sıkıcı olabilir, özellikle de spor yapmak isterken... Seni çok iyi anlıyorum. Beslenmende iltihap azaltıcı gıdalara, bol sebze meyveye ve kaliteli proteinlere yer vermen çok değerli. Yürüyüşün çok güzel, yanına esneme ve core bölgeni güçlendiren nazik hareketler ekleyebiliriz. Mesela doktorunla konuşarak pilates veya yüzme gibi seçenekleri değerlendirebilirsin. 🚶♂️🧘♀️ Unutma, her adım bir başlangıç! 💪 Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme. 😊