Birkaç gün içinde 3-4 kg verme yönteminiz var mı denediğiniz? Psikolojim için gerekli
27 gü
Birkaç gün içinde 3-4 kg verme yönteminiz var mı denediğiniz? Psikolojim için gerekli
Mümkün değil.
Bir kaç günde 3-4 kilo verirsin vermesine ama sağlıklı olmaz. Ben bir ara o kadar üzülmüştüm ki yemeden içmeden kesilip bir hafta yemek yemeyip 3-4 kilo düşmüştüm. Bedeli ağır oldu, uzun süre toparlayamadım kendimi.
3-4 kilo fazlan varsa sadece, zaten ciddi bir kiloda değilsin demektir. 3-4 kilo 4 haftada gayet sağlıklı halde verilir. Sağlık söz konusu, kendine zaman tanı.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Bu kadar kısa sürede bu denli hızlı bir kilo kaybı genellikle bedenimiz için sağlıklı ve sürdürülebilir olmuyor, biliyor musun? 😔 Psikolojin için ne kadar önemli olduğunu anlıyorum. Asıl hedefimiz bedenimizle barışık, dengeli ve mutlu bir yaşam sürmek olmalı. Sen iyi hissettiğinde her şey güzelleşecek. 💪 Unutma, sağlıklı bir yolculuk için buradayım, yeni bir soru sormaktan çekinme! 💖
Cevap
2Cevap
Bir kaç günde ne yaparsanız yapın o kadar sürede verdiğiniz kilo sağlıklı olmaz ve aynı şekilde size geri döner
karbonhidratı minimuma indir sıfıra değil bak miminuma
yoksa bayılırsın
bol su ic 1-2 kilo odem atarsin zaten 1 haftada da 1 kilo versen tamam zaten
Imkansz
mental olaska iyi değil sporla yap
Bayramda şiştin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?