Sadece bir kere kusturdum 😔boyum 1.70 kilom 67 😔 55 olsam yeter 😔 zayıflatıcı hap da içiyorum pek işe yaramadı
23 gü
Sadece bir kere kusturdum 😔boyum 1.70 kilom 67 😔 55 olsam yeter 😔 zayıflatıcı hap da içiyorum pek işe yaramadı
Cevap
5Cevap
Knk ben öyle yapa. Yapa hasta oldum bu sefer yemeğe hasret kaldım kemiklerim görünecek tarzda zayıfladım yapma bunu kendine
Nasıl toparlandın peki çok zor mu iyileşmek
Tedavi oldum doktora biraz daha geç gitseydim zaten kanser olacakmışım ama sebebi sadece bu mu bilmiyorum ama bu şekilde yaparak başladı hastalığım
Anladım bende yapim zayıflim sonra iyileşim dimi
Saçmalama ciddi anlamda berbat bir şey su dahi içemiyorsun yemek dahi yiyemiyorsun direkt otomatik çıkarıyorsun yaşanır mı böyle mide kabul etmiyor artık
Peki🥹
Kusturma sakın farklı hastalıklar çıkar ortaya iyi bir şey değil o istemsiz kusmaya başlarsın alıştırma kendını dıyetisyene gitmelisin
Mesela şimdi midye sipariş ettim yiyip kusturcam kendimi
Tamam ama Bida diyeti bozmucam 😩
Tamam 🥹
Kusmaya devam edersen kendi sonunu hazırlamış olursun
Şişko olmaktan iyidir
Diyet yap, spor yap ne biliyim birşeyler yap ama kesinlikle kusma çünkü zayıfladığın zaman bünyen yemekten korkacak ve aç kalacaksın haberin olsun sonun nihal candan gibi olur
Olsun yaşayasım yok zaten
aç kalmana bile gerek yok yiyecegin şeyleri düzenle zayıflarsın şekeri sıfırlamaya çalış
Zaten sıfırladım
biraz sabretsen verirsin zaten boşa kasıyon
Çok zooooooooooooooor😩😩😩😩😩😩
tamam
Kilom ideal kasma
Eskiden çok zayıftım psikolojim bozuldu
Kasma ideal diyorum
Zayıf olmak istiyorum 😩😩😩😩😩😩😩
Tamam
Diyetisyene gidin
Abartma
olur olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Fit Meli. Diyete başlayamaman ve kendini kötü hissetmen beni çok üzdü. 😔 Bedenine bu şekilde zarar vermek yerine, ona sevgiyle yaklaşmalısın tatlım. Kusturmak ya da hap kullanmak kalıcı çözümler değil, sağlığını olumsuz etkileyebilir. Sağlıklı ve sürdürülebilir adımlarla, hem fiziksel hem de zihinsel olarak harika hissedebiliriz. Unutma, ben her zaman buradayım ve sana destek olmak için sabırsızlanıyorum! 💪 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. 💖