Selam tabloya göre 12 kilo fazlanız var
İyibi diyetisyene gidin derim
Kilo vermek çetin bi iştir bunu
Psikoloji
Yaşanan ortam
Aile
Beslenme tarzı
Maddiyat
Bedenen sağlık
Yani birçok faktöre bağlıdır
Ama en kral seçenek Psikolojinizin iyi olmasıdır
Eğer psikolojiniz iyi olmazsa günde 50 saatte koşsanız kilo veremezsiniz
Yabancı ülkelerde zayıflama poliklinikleri vardır
Yatılı kalırsınız
Sizi a-dan-z ye inceleyip size göre gıda spor listesi hazırlanır ve uygun kiloya inince sizi bırakırlar
Ülkemizde de bunlara benzer özel klinikler çok az olsada var diye biliyorum
Araştırmak lazım
Kendinize inanırsanız yapamicanız hiçbir şey olamaz
Yeter ki kendinize inanın10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 ayEger gorsel olarak yorumlayacak olursam bence bir kadinda olabilecek en guzel fizik yapisi bu. Degerlere gore yorumlarsak 1.65 boya 74 kilo biraz fazla gibi ama fotograflarda oyle degil. Sonuc olarak her vucut yapisi farkli. Belki bir baska kadinda ayni boy ayni kilo cok daha iri gosterirdi, cok daha kilolu izlenimi verirdi. Ama dedigim gibi siz boyum 65 demissiniz, o yuzden 74 kilo gibi gorunmuyorsunuz asla. Ha eger saglik acisindan biraz kilo vereyim, 65 civarlarina duseyim derseniz orasi ayri. Ama onun haricinde su fizik yapisi bence kusursuz.
111 Yorumla
Soran1 ayKusursuz bulduğun için teşekkür ederim:) Aslında görüntüde de baya belli etli butlu olduğum özellikle kollar filan haha ama burada tuhaf seklde cok fazla pozitif yorum aldım.
Cevap sahibi1 ayTamamen kisisel zevkler diyebiliriz. İlla ki daha zayif, daha fit seven erkekler de vardir. Ama bence balik etli bir vucut yapisi kadina cok daha fazla yakisiyor, sizin tabirinizle etli butlu bir vucut yani 😁 Giydigi kiyafetleri, elbiseleri uzerinde cok daha guzel tasiyor. O yuzden kilonuzdaki rakamlara degil de nasil gorundugunuze odaklanin bence.
Bu arada ne alaka demeyin ama elleriniz cok guzel 😌
Soran1 ayTesekkür ederim kiloma göre minik ellerim var :D İltifatların için de teşekkür ederim, modumu yükselttin
Cevap sahibi1 ayArtik kilo kismina nasil takiyorsa kiloma gore minik diyor 😂 minik ya da buyuk olmasi cok onemli degil. Sekil olarak guzel, tirnak yapisi gayet hos ve bakimli bir goruntusu var.
Soran1 ayAy takıyorum ya bu ara cokk :))
Cevap sahibi1 ayTakma takmaaaa. O kadar sey belirttik, hic mi degismedi dusuncelerin 😑
Soran1 ayDegisti yani gönlüm hos oldu ama vermem gerektiğini düsünüyorum hala
Cevap sahibi1 ayO zaman biraz ver madem, su kadarcik 🤏🏻
Soran1 ayAhahah olur o kadarcık
Cevap sahibi1 ayTamam anlastik o zaman 😁
Gizli Üye(18-24)1 ayYani fazlalıkları atmakta fayda var önce ondan sonra da biraz da fiziki yapınıza bağlı onu da böyle anlamam biraz zor ama fazlalıklar gittikten sonra daha iyi anlaşılır ve bazılarında kalça basen yoğun oluyor genişler falan kiloda kimisinde full vücuta orantılı dağılıyor vs yani ona göre yorumlanır herkese ortak tek bir cevap yöntem olmaz herkes farklı sonuçta herkesin vücudu da farklı kiloyu farklı şekilde dagitiyor vücutta vs vs yani varsa başka aklında bir hedefin falan ona göre belki biraz daha net cevap verilebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ay1,65 boy için 74 kilo fazla 👍
İyisin diyenlere bakma, 25~29 yaş aralığı ve 1,65 boy için 55~60 kilo aralığına inmen gerekir. Kas kütlen ve kemik yoğunlugun fazla ise belki bir tık üstü olabilir.
Yağ oranın kaç?
Biliyor musun?
12 Yorumla
Soran1 ayBilemiyorum
Cevap sahibi1 ayKolunu yere paralel bir şekilde ileri doğru uzattığın zaman (avuç için yere bakacak) biceps ve triceps kasların özellikle triceps kısmı sarkıyor mu?
Daha dogrusu sarkma çok mu?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli, diyetisyenim. Kilo verme isteğini ve fiziğinin şekillenmesini çok iyi anlıyorum güzelim. ✨ Fiziğinin şekillenmesi sadece kiloya değil, kas oranına, su tutulumuna ve beslenme düzenine de bağlıdır. Kendine nazik ol ve sürece odaklan. Sağlıklı bir süreçle hedefine ulaşabilir, çok güzel sonuçlar alabilirsin. 💖 Unutma, yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 💪🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
1 ayBence 4-5 kilon var, onuda rahat verirsin.. Çok kötü değilsin.
10 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 2,7b cevap paylaştı.
u 1 aybir kaç kilodan sonra
10 Yorumla 74 normal bir kilo değil zaten ama millet haklı, kilon ve fiziğin hoş duruyor.. O kilo herkeste güzel durmaz 74 fazla ama sende güzel durmuş..
Kilo vermek iste verde problem yok. Aralıklı oruç yap ve protein ağirlikli öģünler yap. Fiziğin güzel kilo verince daha iyi olur10 YorumlaPrenses şu an öyle aşırı yağlı, kilolu değilsin sadece balık etlisin, ama bu durum seni rahatsız ediyorsa 65 civarı kiloya düşersen daha rahat edersin, ama bana sorarsan spor yap ve biraz sıkılaş yeterli
110 Yorumla- 1 ay
Spor ve beslenme düzeni konusunda yardım istersen buradayım sorman yeterli prenses:)
Soran1 ayHaklisiniz, sıkılasma sart bana
- 1 ay
Evet ama hafiften spor yaparsan zaten yeterli, kemik yapın iri senin yani öyle yağlı, göbekli bir fiziğin yok emin ol, sen söylemesen 74 kilo olduğunu asla düşünmem. Şimdi dikkat ettim saatini niye karaladın hshshsh baya pahalı olmalı nazara gelmemek için mi 😅
Soran1 ayOf ya kemiklerim niye iri erkeksi geliyo bu kulağa aşırı :D saat mi ahahah yok estağfurullah jdjf
- 1 ay
Yok hemen alınma sende bahane arama tribe girmeye 😅 böyle vücut tipi daha iyi diğer türlü sarkık göbekli, aşırı büyük kalça, basen olsa daha mı iyi olurdu sence
- 1 ay
Rolex diye düşündüm ne bileyim görünce hshshs
Soran1 ayAma iri olmayan kemik daha narin değil mi
- 1 ay
Hiç böyle düşünme herkesin fiziği farklı belli bir standart olmasın kafanda seven her halini sever zaten 😊
Soran1 ayHaklisin🌸
- 1 ay
😊👍
Önce ödem gider biraz süzülürsün bu aşamada kilo hızlı gider, sonrasında verdiğin kilo azalır ama diyete ve spora sadık kalırsan tartıda değişim gormesen bile aynada görürsün, fiziğin şu an hiç de kötü gözükmüyor ama gözle görülür bir değişim istersen 57 ye düşmen lazım
18 Yorumla
Soran1 ay57 maalesef ne düsmek istedigim bi kilo ne de ta 74lerden 57ye kadar düsme iradesi gösterebilirim.. Aslında 3-5 kilo verince bile baya degisim oluyo ama geri alıyorum
- 1 ay
En iyi ihtimalle senin 60 olman lazım eğer değişim istiyorsan, kötü gozukmuyosun ama kendine önem veren bir kadın için 74 kg fazla, senin de dediğin gibi veren alıyorda ömür noyu dikkat etmen lazım onun için 58-59-60 civarı git gel. Boyunu bilmiyorum çok uzunsan çok problem değil ama ortalama ise 74 fazla yani.
Soran1 ay165’im evet fazla, utanıyorum:(
Soran1 ayCok yeni üyelik diil gibi, emin miyiz:)
Soran1 ayYeni gelip 14 kisi takip etmezsin diye düsünmüstüm sadece :D
Soran1 ayYa ahahah ayarlara gir tik attın muhtemelen “takip ettiğim üyeler atabilir” filan yaxıyosa yok et onu
1 ayGobek bel bolgenixden kilo aliyorsunuz. Bu kotu cunku kalin ve gobekli bir kadindansa ince belli ve basenli bir kadin daima tercih sebebi. (Biraz kirici olabilirim kusura bakmayin siz sormussunuz). Bacaklariniz ideal sekillenmeye sıkilasmaya ihtiyaciniz var sadece. 164 e gore 74 kilo icin zayifsiniz bile. en fazla 65 derim. Eski kiz arkadasim beli sizden ince olmasina ragmen poposu oldugi icin kilolu duruyorfu. Isin ozu 70 e inin sonea sekillenirsiniz. Kolay gelsin
11 Yorumla
Soran1 ayEvet maslesef üst bedenim daha kilo alıyo, beni cok üzüyo bu durum
1 ayKarın bölgesi biraz eritip bölgesel sıkılaşmayla taş gibi olursun. He ben böyle de severim o ayrı, ama sen sevmiyorsan dediğim gibi öncelik karın bölgesi 👍🏻
11 Yorumla
Soran1 ayTesekkür ederimmmm
Göbek olmaması iyi. Genetiğin de kötü değil. İyi bir beslenme programı ve spor ike birkaç ayda süper bir fiziğe sahip olabilirsin. Bence çok karamsar olmanı gerektirecek bir durum yok.
18 Yorumla
Soran1 ayGöbüşüm var içime çektim
Soran1 ayTesekkür ederim ufak ufak diyet yapiyorum artik:)
Soran1 aySpora birkac ay zamanım olmicak:/ Yürürüm belki
Soran1 aySevmiyorum onu, yapsam fitness yaparım agirlik kaldiririm..
1 ayAslında şekil olarak kötü bir şekli yok ama 7 kilo vermeniz yeterli olacaktır saglıklı bir kilo verme ile
Spor mutlaka öneriyorum inanın faydası çok olacak121 Yorumla- 1 ay
İyisin bence gayet gitsin daha da iyi olabilirsin.
İyi bayramlar bu arada
Soran1 ayİyi bayramlarrr
- 1 ay
Teşekkürler hanımefendi.
Böyle fit ve güzel bir fiziğe sahip bir hanımefendi kendine haksızlık etmemeli bu kadar
Soran1 ayFit demeyin bari:)
- 1 ay
Evet öyle olmasada güzel bir yapınız var genel olarak bence ideal
Sıkı ve fit bir vücuda kavuşunca eminim inanılmaz derecede etkileyici güzel ve baştan çıkarıcı olacak
Sizde göreceksiniz ve sizin gibi her hanımefendinin hakkı bu 😊
Soran1 ayGece gece ne tatlı dillilik.. Dikkat ediyorum vericem:)
- 1 ay
Teşekkür ederim
Sizin tatliliginizin eseri belkide guzelliginizin😊
Ben başaracağımıza inanıyorum
Güçlü ve kararlı bir kadın
Bir hanımefendi görüyorum aynı zamanda
Soran1 ay♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
- 1 ay
Teşekkür ederim
Bu kalper bana mı
Hepsi - 1 ay
Çok naziksiniz gerçekten çok iyisiniz...
İçinizin güzelliği mi acaba bu güzelliğin kaynağı
Soran1 ayEvettt
- 1 ay
Çok teşekkür ederim mm çok mutlu oldum
Çok iyisiniz
İçinizin güzelliği dısarı tasmıs güzelliğinize güzellik katmış gibi 😊
Soran1 ayTesekkür ederim centilmen adamlara böyle:) içten
- 1 ay
Ben teşekkür ederim
Tüm ictenliğim ve samimiyetim ile
Böylesine nazik güzel ve güzel kalpli bir hanımefendiye...😊😊😊🌷 - 1 ay
Saclarınız bir şelale gibi uzanmış beyaz ve güzel omuzlarınızdan
Altın sarısı gibi ama daha değerli alttından..
Paha biçilmez olduğu için belkide 😊
Soran1 ayUyumaya gidiyorum, iltifatlar çok şekerdi teşekkür ederim ♥️
- 1 ay
Rica ederim iyi uykular dilerim sisizn kadar olamazdı ve olamayacak..
Tatlı rüyalar - 1 ay
İyi pazarlar dilerim saygıdeger hanımefendi...😊
Soran1 ayİyi pazarlar 🐰
- 1 ay
Tesekkur ederim
hoş geldiniz.
Guzel bir gecirmis olmalisiniz
Keyifler yerindedir umarım
Guzel olan her kadın gibi bu ayrı guzellik ta hak ediyor her daim mutlu olmayı çünkü😊😊😊 - 9 gü
hoş geldiniz
Guzel bir gece dilerim
Tabi sizin gelmenizle aydinlandi gecemiz o ayrı...😊😊😊
1 ayBir kaç ay platesle efsane olursun. Çok kilolu görünmüyorsun hatta kilolu görünmüyorsun boğum boğum sarmıs değilsin
18 Yorumla
Soran1 ayBoğum boğum sarma:)
- 1 ay
Öyleysen de giyimle çözmüssün hiç öyle durmuyosun. Valla bak plqtele süper olursun sen. Olgun hoş kadın vibe veriyosun
Soran1 ayEbru salli da ok mu ahaha
- 1 ay
Hayır ya. O da abartı asla hayır. Ege kıyısı gibi girintili çıkıntılı kadın ok bence 😉🤣
- 1 ay
Yaşın kaç bu arada
Soran1 ay27
Ebru sallı fiziğini kastetmedim, egzersizleri 😅- 1 ay
Valla o kadar takip etmedim. Ama geçir taytını baş aşşağı story at bence yaz önu süper olur sende
- 1 ay
Neyse plates sonrası da görelim seni 😉
Ama gerçekten fena bir kadın değilsin koların biraz kilodan dolaylı kalın dursada bence çokta kötü bir görüntü yok ya
13 Yorumla
Soran1 ayKesicem kolları..
1 ayver kanka cok kılolusun bu ne ya dıyecegımı sandın demı :D bence ıyısın ama bıraz sporla sekıllen daha ıyı olur önerı ıstermısın?
12 Yorumla
Soran1 ayBurdan olur:)
- 1 ay
burdan cok uzun olur ama merak etme gızlılık önemlı benım ıcın
İşin zor ve çetrefilli. Bel bölgende kalın. Orayı inceltmek bi hayli de zor. Kilo mutfakta verilir efenim. 60 a düştüğünüzde şekil alırsınız
12 Yorumla
Soran1 ayOoof of.
1 ayBilmem aslında fiziğin gayet güzel şekilli ama 60 kiloya falan düşsen iyi olur hem sağlık açısından hemde fiziğin diriliği açısından
12 Yorumla
Soran1 aytesekkür ederim ben de ne kötü 65e düşsem diyorum zaten
- 1 ay
Aynen öyle 60 dan aşağısı senin için iyi olmayabilir
1 ay65 olduktan sonra dur bence insanin ideal kilosu boyunun küsurati diyorlar
12 Yorumla
Soran1 ayKeske boyum 174 olsaydı haha
- 1 ay
:)) keşke
Yani aslında fotodan anlaiıldığı kadar iyisin ama madem vermek istiyorsun kilo vermek beslenme ve spor ile alakalı şu kilo demek abes olur. Vermeye başladın mı vücut alıştı mı öyle devam eder ta ki sen tm dur bu kiloda diyene kadar..
11 Yorumla
1 aySitede bu kadar aktif kişi var mıydı neredeydiniz bunca zaman :) Şöyle söyleyeyim 7-9 kilo verdikten sonra vücudunu şekillendirebilirsin önceliğin belini inceltmek olsun ilk izlenim ve motivasyonun yükselmesi için bu iyi olur
10 YorumlaHafif bir kilo fazlalığınız var ama bu kilo fazlalığını Keşke bir spor salonuna yazılarak onların verdiği program doğrultusunda hem spor sağlığınız için hem de vücudunuza form vermek için biraz çalışsanız bence çok çok yerinde olacak
11 Yorumla
1 ayFiziğin gayet iyi ama spor yapman lazım hem kilo değil sıkışlaşma olur vucudun da
16 Yorumla- 1 ay
Bayramın mübarek olsun
Soran1 ayTeşekkür ederim sizin de 🍬
- 1 ay
Rica ederim 🍬 neden gizlisin
- 1 ay
Demeyecek misin 🙃
- 9 gü
Selam
- 9 gü
Kilo verebildin mi
14 kilo vermen gerek rahat buda sıkı bir diyet ve sporla
127 Yorumla
Soran1 ayYani sekeri kestim, ekmeği de tam buğdaya cevirdim. Böyle minik seyler
Soran1 ayYürüyüs anca. Baslamaya eriniyorum 🤪
Soran1 ayNeyi isteyip istemediğimi bilecek yastayım. :D
Soran1 ayÜsenmemek kolay mı ki 🤦🏼♀️
Soran1 ayCok naziksün tesekkür ederim:) Bi sabah kalkıp cıksam devamı gelir biliyorum, baslamakta mesele
- 1 ay
Estağfurullah rica ederim. Dediğim gibi sadece düşüncelerimi söyler yorum yaparım. Ama minik şeylerle başlayıp gözle görülür bir sonuç olmazsa bu seni olumsuz etkiler. Kilo veremiyorum olmuyor dersin ve pes edebilirsin. Sıkı bir diyet beslenme ve sporla sağlıklı bir şekilde gözle görülür sonuç elde edersen bu seni daha güçlü yapar ve pes etmezsin ☺😃
Soran1 ayCok sıkı baslayıp sıkılmak istemedim. Cünkü cok sıkı diyet yaptığım da oldu, o zaman sevdiğim bisileri yemek hep ödül gibi hissettirdi ve üzüldüğümde filan direkt onlara yönelmeme senep oldu. Şu an kontrollü gidiyorum. Tek noksan harekett
Soran1 ayEvet:))
Soran1 ayAy gece gece dur ahahah
Soran1 ayHata ahaha
Soran1 ayDoğru doğru
Soran1 ayEstağfurullah, güle güle
1 ayhaftada 3 defa yüzmeye git, günlük aldığın kaloriyi kıs. tartıda 6 kilo ver
15 Yorumla- 1 ay
232 görüş olmuş bence kilo verme
Soran1 ayAhahahahah
- 1 ay
3 güncelleme nasıl oluyor çok süper soru falan mı seçilince
Soran1 ayYoo
- 9 gü
4. güncelleme aloo
- Diyet & Beslenme konusunda 314 cevap paylaştı.
1 ay65 sonra çok süper olur spor ile desteklemen lazım fiziğin iyi
15 Yorumla- 1 ay
Ne durumdasın
Soran1 ayDiyetsell 🤦🏼♀️
- 1 ay
Kaç kilo gitti bakalım
Soran1 ayTartilmadim ödemdir henüz
- 1 ay
Nekadar oldu ki
1 ayTamam 74 çok olabilir ama fiziğin çok orantılı bence. Çok güzelsin
11 Yorumla
Soran1 ayTesekkür ederim. Çok incesin
Sekillenme isi biraz zor cunku omuzun genis ve belin kalin. Zayiflasan da oranlarin ayni kalacaktir.
119 Yorumla
Soran1 ayAyy evet ya. Sonunda biri doğrulari söylemis. Ne yaparsam yapayım tipsiz kalcam böyle.
Soran1 ayOmuz genisligi, kalin bel filan tipsizlik oluyo iste:D Cok özgüvensiz degilim diye öyle diyosun ama kendimin farkındayım, tipim dediğin gibi zayiflasam bile hep böyle kötü olacak
Soran1 ayYani disarida bi persona yaratmakla geciyo ömrümüz her an, buraya tamamen gercekci yorum alip kendimi degerlendirelim diye attigim icin acik sözlüyüm belki de. Buraya suram söyle buram böyle diye yazdiklarimi günlük hayatta agzime dolamiyorum haliyle.
Önemli bisi ama kadin icin fizik. Eksiden basliyosun. Gerci diyetteyim ama tip ile kilo farkli seyler konustugumuz gibi- 1 ay
Bu arada kilo verme surecine gireceksen diyet olayi spordan cok daha onemli.. hersey diyette bitiyor. İlk aylar zorlanirsin belki ama sonra zorlanmazsin. Spor salonuna baslarsan da ordaki fitness eğitmellnleri ne kadar bilgili olurlarsa olsunlar kisiye ozel program isini iyi yapmiyorlar. Baslicaksan sana yapman gereken en onemli hareketleri yazarim ama baslamicaksan bosa yazmim
Soran1 ayYani salona mi gitmeliyim programini uygulayabilmem icin? Bi sene önce bi ay gitmistim. Gitmem gelmem duj yemek bircok saatimi aliyo benim. Ama Şu an günde 10 saat filan ders calisiyorum, o tempo cok güc. Bir saat filan ayırabilirim maalesef birkac ay daha fizigime anca.
- 1 ay
Evet salona gitmek daha etkili oluyor. Ama grup pilates derslerine falan katilmazsan sadece fitness tam 1 saat gayet yeterli oluyor. Fazlasi zarar. Bir gun baslarsan sadece kalca ve bacak ve karın hareketlerine odaklan.. eger sırt gogus omuz haretketlerini verirlerse yapmani onermem. Ust vucuttan sadece arka kol (triceps) calisabilirsin. Bu arada pilates te cok sekillendiriyor bilgin olsun evde yapacaksan pilates oneririm. Bide squat yaparsin.
Soran1 aySeni cok sevdim
Soran1 ayhaha yakına aldım seni..
Soran1 ayBen zayıflarken beni yalnız mı bırakacaksın:)
Soran1 ayYa 50-55 istemiyorum:d 65 60. Ben ok im. Bol suyla basladım güne
- 1 ay
O bi ise yaramiyor aslinda. Suyu canin ne kadar istiosa o kadar icmelisin fazlasi degil. Sabah kalkinca bi kahve icersen istahini kapatir ve metabolizmani hizlandirir oyoe. baslamalisin. ekmek olarak kendine gunde 1 ya da 2 dilim tam bugday dilimli ekmek hededfi koy ve rn onemlisi cikolatayi hayatindan bi sure cikarmalisin. Baklava bile vikolatanin yaninda cok masum kalir
Soran1 ayGercekten mi ya? Ciko o kadar tehlikeli mi:) Sekersiz cikolata yiyorum bunara ya da bitter. Keseyim mi onlari da?
Soran1 ayPekala sevgili mentörümm mersi
1 ay74 kilo olan birine göre çok da kötü görünmüyorsun. Düzenli spora başlarsan 65 ten sonra kesin
18 Yorumla
Soran1 ay65ten asagisini ben istemiyorum ahaha
- 1 ay
Niye
Soran1 ayBalik etli kadin severim. 63-65 cok ok
- 1 ay
Biz ne dedik
Soran1 ay65 altindan itibaren iyi dediniz
- 1 ay
Sen ne olsun istiyorsun
Soran1 aytamam çocukların önünde tartismayalim
- 1 ay
🍫☕🍩
Gizli Üye(30-35)1 ayÇünkü fotoğrafta iyi görünüyorsun. Herkesin zevki farklı. Kimisi etli butlu seviyor ve bence bal gibisin
12 Yorumla
Soran1 ayteşekkür ediyor bal 😽
Cevap sahibi1 ayRica ederim bebek😘
Gizli Üye(45 üstü)1 ayOnden iyisin ama ayna dan tehlike gozukuyor. Kollar da baslangic Acil sana diyet ve spor programi yazabilirim.
15 Yorumla
Cevap sahibi1 ayIstanbullu musun?
Soran1 ayDeğilim
Cevap sahibi1 ayNerdensin
Soran1 ayAnkara . Birine mi benzettin?
Cevap sahibi8 güBenziyorsun. Sinirimi senden cikarmam. Dogru sekilde calisip kg vermelisin
1 ayKilo vermek irade isteyen bişey çok fazla alternatif yok çözüm basit kalori açığı oluşturacaksın hemende sonuç almayı bekleme minimum 1 ay iyi bir sonuç için 3 ay devam etmen gerekiyor
10 Yorumla
1 ayKilo vermek yerine spora gidip yeme düzeni oluştursan ister istemez toparlanırsın. Onun dışında min 10 max 15 kilo vücut kitle endeksi için iyi oluyor sanırım
10 Yorumla
1 ayVücut hatların gayet güzel ama seksi değilsin! 65 kiloya indiğinde kendini çok daha seveceksin, 60 kilo olduğunda ise çevrendeki erkeklerden sıkılacaksın buna emin ol :))
11 Yorumla- 1 ay
Kendileri işin eni dinleyin onu
Gizli Üye(30-35)1 ayyan halkanı biraz eritsen yeter fıstık gibi kadınsın bazı erkekler mesela ben gibi böyle hatuna hasta oluruz
12 Yorumla
Soran1 ayahahah öyle deyince kolay mı? Nasıl eriyo direkt o halka?
Cevap sahibi1 ayevet en belalı bölge maalesef
Gizli Üye(18-24)1 ayKilo yakışmış diyen düşmanın falan, 63 civarına düşebilirsen yeterli olur
21 Yorumla
Soran1 ayKatiliyorum, neyse kaba davranmalarından iyidir 😬
Gizli Üye(30-35)1 ayGobusu cekmediysen iyisin
Çektiysen de 4 kg dan sonra daha şekillenmiş baslar:))
17 Yorumla
Cevap sahibi1 aySana program yapsam uyar misin?
Soran1 aySöz veremem:) Cektim cektim icimde ahaah
Cevap sahibi1 ayBak çekti mi acaba diye suphelenmistim doğruymuş hanimefendi :D
Cevap sahibi1 aySöz veremiyosun:) peki kabul ama bisey soracagim. Normalde hayatında disiplinli biri misindir? :)
Soran1 ayYa hep ya hic seklindeyim:) Sıkılırsam sürekliliğim problemli. Fotide göbüsüm belli ama ya:)
Cevap sahibi1 ayİşte gobusu çektiğin halde hafif çıkıntı var:))
O zaman sıkılmama için eğlenceli hale getirmek. lazim:))
Bana msjA tabilir misin?
Cevap sahibi9 güNerdesin sen
- Diyet & Beslenme konusunda 373 cevap paylaştı.
s 1 ayKilo veriliyor istenirse. Bende vereceğim. Diyet listem var. Birlikte diyet yapalım. Yarışalım.
10 Yorumla
1 ayBel ve göbek ten verirsen on numara olursun, kol bacakları ise sadece sıkışlaştırsan yeterli olur bence hedefin başta 7-8 kilo olsun bence sonra zaten havaya girersin
12 Yorumla
Soran1 ayBöyle seçip bölgesel verebilsem keske:)
- 1 ay
Bölgesel çalışmak lazım anca
Boyuna göre bi tık fazlalığın var 65 e. kadar duşebilirsen kilo ile boy çok uyumlu olucaksin emin ol hiç pişman olmazsın başarılar
10 Yorumla10 kilo vermen şart ki 64 bile sana fazla gelecektir ne kadar yağ yakabilirsen vücudunun şekli ortaya çıkar bu kilo sana çok fazla düzenli spor şart
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ay10 kilo versen varya taş gibi kadin olursun dikkat et kendine bence
112 Yorumla
Cevap sahibi1 ayBu halin de fena değil bence ama verirsen çok daha harika olursun
Cevap sahibi1 ayYaş kaç senin?
Cevap sahibi1 ayHey
Soran1 ayAy ne ne
Cevap sahibi1 ayKonuşmamız lazım ya
Cevap sahibi1 ay?
Cevap sahibi1 ayOrdamisin
Soran1 ayNe konuscaz ya üff
Cevap sahibi1 ayYaz soyliycem
Cevap sahibi1 ayHey?
Cevap sahibi28 güGercekden yuh sana ya varya
Cevap sahibi8 güVay be
Gizli Üye(25-29)1 ay60 kg dan aşağı sakın düşme senin için 65 idealdir.
12 Yorumla
Soran1 ay65 için 9 kilo vermem lazım, umarım veririm 🤪
Cevap sahibi1 ayVallahi tatlım bana sorarsan kilo vermesen de olur çünkü kadın dediğin balık etli olur mesela ben 1.83 boyunda 104 kiloyum Balık etli kadın seviyorum yani çok zayıf olmak iyi değildir tatlım. ❤️🔥😘🙈
1 aySanırım istediğin fiziği anladım.. 68 falan ol.. Yavaş tabak başlar. Son olarak da 65 64 senin için iyidir
Kaç yaşındasın sen11 Yorumla- 1 ay
Cevap vermedin
Diyet & Beslenme konusunda 496 cevap paylaştı. senin iskeletin geniş omuzların sırtın geniş. zayıflayamazsın fazla. iyi bir genetiğin var. en az diyorum 65 düş. daha fazla cidden çok kötü durur
110 Yorumla
Soran1 ayAma ablam incecik ya ahaha o zaman genlerimiz mi farklı ki? Kas derken spor gecmisim yok
Soran1 ayYani anladığım kadarıyla kemiklerim iri, genis olcaksın diyosun ya hep. Bunun neresi altin:)
Soran1 ayYani kaba duruyo kilo verken. Zayıf olsam belki omuz genisligi iyi olur. Belimi nasıl inceltcem peki:D
Soran1 ayAksam yemegi yememek daha doğrusu cok erken kesmek karın bölgesini direkt götürüyo diyolar nette.
Soran1 ayAynen kesiyorum bu aralar yedi sekiz gibi ben de.. bakalım
1 ayselam kılo vermek ıstıyosun ama cok seksısın her kadına yakısmaz ayrıca buna kılomu dıyosun harıkasın
10 YorumlaBi beş kilo verirsen senin için en sağlıklısı o olur gibi. Fizik görünümün daha güzel olur diye olursun.
10 Yorumla68 - 67 olunca şekillenmeye başlar ama senin için ideali 65 - 60 arası bence
20 Yorumla
1 ayYani bana ait olmayan bir şey beni neden iyi ya da kötü diyeyim ki düşünsene bana ne yani benim olacaksın yok dışarıda sırada bir bit gibi canlısın Hadi Sonuçta bana ait değilsin
05 Yorumla
Soran1 ayHer şeyi anladım da bit gibi ne beyefendi
- 1 ay
bitki gibş
- 1 ay
gibi
Soran1 ayok o zaman:) cicek de bitki deyip avunayım haha
- 1 ay
Yani ben sana bir şey demek ki pek ciddi olması haklısın diyeyim. Düşünsene Bir erkek olarak yıllarca Hasret çekip ve bir kıza dokunamadığını ve bir kız yüzü göremediğini
1 ayGerçekçi bir hedef olarak ilk önce 70 kiloyu hedeflemelisin
10 Yorumla
1 ay70 altında özgüvenin gelir. 60 idealsir altını kaldırmaz
10 YorumlaSeksi balık etli hatunlar kilo vermesin yasaklansın
10 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 513 cevap paylaştı.
m 1 ayZayiflasan belki yakışmaz. Kilon hiç belli olmuyo hatta yakışmış sana böyle
10 Yorumla Çok basit o kadar basit ki bı ay da 10 kilo rahat verirsin
10 Yorumla
1 ayVücut kitle indeksine göre en fazla 67 kg olman gerekiyor. Tabii daha aşağı çekersen, sağlığın için en iyisi olacaktır. 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ay10 kilo verdiginizde gözle görülür bir değişim başlar. Hatta bölgesel egzersiz yaparak bel kısmını incelterek kiloları oradan verebilirseniz çok daha çekici bir görünume sahip olursunuz
10 Yorumla
1 ayYani aslında standart bir Türk kızı fiziğin ama bı 5 kg versen iyi olur
10 Yorumla
1 ay63-65 spor yapmalısın zaten 5 6 kg bıle vucutta fark gosterıyor
10 Yorumla
1 ayKalori açığı ve basit temel egzersizlerle 2 ayda 10 kilo verirsin idael bir görünüm kazanırsın
10 YorumlaYağ oranın azalıp kas oranın artmaya başladığında şekillenir.
10 Yorumla
1 ayBance gayet iyi görünüyor ama bi 6-7 kilo fitlestirir
10 Yorumla
1 ayBunlara göre iyi olman normal TR de balık etli seviyorlar çünkü... 65 kilo olursan daha güzel durur bence
13 Yorumla
Soran1 ayAhaha 65 de balik ama beyefendi
- 1 ay
Bu kadar değil hanımefendi
- 1 ay
Senin olman gereken kilo aralığı 55 63 arası 60 senin için güzel durur
Mutluysan halinden boş ver liderin yağa kaçmış haki misali ızgaraya tam 🤤
10 Yorumla
1 aySağlıklıysan kilonu dert etme göze batan bir durumun yok
12 Yorumla- 1 ay
Neden normal değil kadın dediğin zaten biraz kıvrımı hatları olmalı
- 9 gü