80 kiloyum boyum 1.70 :(
1 ayda az beslenerek 10 kilo verebilir miyim
80 kiloyum boyum 1.70 :(
1 ayda az beslenerek 10 kilo verebilir miyim
Diyet az beslenmek değil. Diyet dozunda ve besleyici yemek. Bildiğim kadarıyla ilk haftalarda hızlı verirsin eğer temponu korursan çünkü vücut ilk önce ödem atıyor. Kilon azaldıkça kilo vermesi zzorlaşıyor. Umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin.
Su diyeti yapma ama bol su iç yeşillik tüket karbonhidrat ağırlıklı beslenme her gün yürüyüş ve spor yap yüzmek mesela kilo verdirip seni yoran bir spor diyetisyene danış telefonda ön görüşme sağla beslenme önerisi verebilir
Merhaba güzelim! Ben Melis, yani sosyal medyadan tanıdığın adıyla Fit Meli. 😊 Anlıyorum ki hızlı sonuçlar almak istiyorsun ama ayda 10 kilo vermek, özellikle çok az beslenerek, sağlığın için sürdürülebilir bir yol değil. 😔 Vücuduna zarar vermeden, dengeli ve keyifli bir süreçle kilo verebiliriz. Önemli olan kendine iyi bakmak ve sabırlı olmak canım. Sağlıklı adımlarla hayallerine ulaşabilirsin! 💪 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın, her zaman buradayım. Kalbim seninle! ❤️
Cevap
10Cevap
Evet ama bu kalıcı ve sürdürülebilir olmaz ideali 4 kilo civarıdır.
Verirsin
Çok zor bergüzar korel 4 ayda 20 kilo vermiş kadın resmen ful değişim olmuş
Verebilirsin ama sağlıklı olmaz. Ayda 5 kilo civarında vermen daha etkili olur.
Bir Polonyalı kızdan nasıl bu kadar fit zayıf kalabiliyor diye bir bilgi öğrenmiştim istersen paylaşabilirim
Nasil vereceksin planin var mi efenim
verırsın benım taktılerımle :D
Verirsin ama hard diyet
Terletecek seyler dene😉
acelen ne
Zor bence
Hayır
Sağlıksız olur en fazla 6 vermelisin
Sağlıksız olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?