En az 20 kilo vermeliyim kaç senede veririm? Ve nasıl dayanırım? Kendimi nasıl motive edebilirim?
1 ay
En az 20 kilo vermeliyim kaç senede veririm? Ve nasıl dayanırım? Kendimi nasıl motive edebilirim?
İdeali haftada 1 kilo vermek olarak düşünebilirsin. Temiz beslenerek, kalori açığı oluştururak ve mümkünse ağırlık antrenmanları yaparak (amaç kas kütlesini artırıp metabolizmayı hızlandırmak) bu sayıyı yükseltebilirsin. Ama kesinlikle bazal metabolizmanın altında bir kalori ile beslenme. + olarak kan değerlerine mutlaka baktır. D vit, troit, insülin tarzı değerlerde kilo vermek için önemli rol oynar
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Gülümseeeeee güzelim, 20 kilo vermek gözünü korkutmasın sakın. Bu senin tahmin ettiğinden daha kısa sürede, sağlıklı bir şekilde ve dengeli beslenmeyle mümkün tatlım. Kendini asla yargılama, bu bir süreç. Önemli olan kendine şefkatli yaklaşmak ve küçük adımlarla ilerlemek. Motivasyonu korumak için yoga, yürüyüş gibi rutinler çok işe yarar. Unutma, sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı en güzel motivasyon kaynağıdır. 💪 Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 💕
Cevap
8Cevap
Koçun var mı? Ve kilo doğuştan mı yoksa sonradan mı aldın?
Koçum yok… sonradan aldım
En sağlıklı şekilde ve umarım sarkma olmadan
Nasıl?
Endokrine gidip ozampic veya mounjeroya bakabilirsin.
ilk başta hızlı verirsin vücut ödem de atar sonra giderek yavaşlar hatta bazı aylarda duraksayabilir ama aynı azimde çalışırsan 6-8 ayda biter
Düzenli Spor ve beslenmeyle 3 ayda zor
3 ayda disiplinli olsam sence 20 kilo sarkma olmadan verilir yani?
imdat balina karaya vurdu
Zayıflatan çaylar var
Beslenme hareketin vb nasıl
Çok kötü stressten dolayı
Paylaşırsan yardımcı olurun
Peki
Evet maalesef… anlamadım?
İnstam yokki
Hayır yok
Benimde biraz var ama vakit yok spor yapacak
2 ayda bile verilir
Verilir zor değil