Sabah öğle akşam nasıl beslenirsem kilo verip kas yaparım?
1 ay
Nasıl yok ben de diyet yapmadan evde egzersiz yapıyorum böyle bir sorun yaşamadım sen salona gidip bu sorunu yaşıyorsan ya yalan konuşuyorsun ya da başka bir sağlık sorununuz var
Merhaba canım arkadaşım, ben Fit Meli! 👋 Spora başlaman harika bir adım atmışsın, tebrik ederim! 💪 Kas yapmak ve kilo vermek için beslenmenin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Beslenmeyi dengelemek, sürdürülebilir başarı için anahtar. Sana özel öneriler için yaşam tarzına uygun, dengeli bir yaklaşıma odaklanabiliriz. 😊 Unutma, doğru dengeyi bulduğunda harika sonuçlar alacaksın! ✨ Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 😊
Cevap
0Cevap
Amacını söylersen nasıl beslenmen gerektiğimi söyleyebilirim
86 dan 78 e çoğunluğu yağdan kaubederek kilo verip kas yapmak
Antrenman sonrası protein alman gerekiyor. Hatta whey de alabilirsin ama içeriğinden emin ol.
Sağlıklı karbonhidratlar sağlıklı yağlar antrenmandan iki saat önce yemeyi bırak yarım saat kala muz yiyebilirsin ya da enerji için kahve içebilirsin. Şekeri bırak beyaz undan uzak durmaya çalış karbonhidratı yulaf çavdar eğmeği basmati pirincinden al. Protein ağırlıklı beslenirsen çok acıkmazsın kaçamak yapmazsan bir haftaya alışırsın
Tavuk vs yiyerek sanırım ama tadlari çok kötü nasıl alıştın sen?
Bilmiyorum ben sevmiyorum pek, kremalı körili yaptım yine bıktıriyor bir anda kendimi popeyes yerken buluyorum
Tavuk ve lor peyniri her öğüne sıkıştırabiliceğin şeyler.. zeytinyağıyla tavayı silip sarımsağı ez tavuğu da kavur öyle sonra tuzla tadı gsyet güzel olur. İstersen biraz baharat atarsın
Gün içinde 80-100 grncivarı protein alman lazım onu da hesaplaman lazım. Lif yağ karbonhidrat protein dengesi olmalı, magnezyum almayı ihmal etme omega ve demir takviyesi de alsan güzel olur
Öyle tavuk çiğnenmiyor bile😑 diyet zor ya ama deniyecem. Boşuna spora gitmiş oluyorum hep
Şansımı deneyecem artık. Peki çay kahve yanına kuruyemiş dışında ne yiyebilirim? Bitter çikolata?
Sabah yumurta peynir kepek ekmeği, öğlen akşam tavuk/et + çok az pilav ya da bulgur ve bakliyat uygun mu peki?
Tamamdır, 3 ay deneyeceğim en azından. Çok teşekkür ederim
Protein ağırlıklı yap karbonhidratı kes
İşe yarar mı peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?