Arkadaşlar aranızda gluten hassasiyeti olan var mı, bana bugün teşhis konuldu, ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bilgisi olan var mı?
1 ay
Arkadaşlar aranızda gluten hassasiyeti olan var mı, bana bugün teşhis konuldu, ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bilgisi olan var mı?
Cevap
2Cevap
Yeğenim var ekmek bisküvi bunlar hep glutensiz ürünler olmalı misir unu uada glutensiz özel un kullanılmalı yani arpa buğday çavdar yulaf bunlardan uzak durmak zorundasin Allah kolaylık versin
Hassasiyetim yok ama glutenden uzak duruyorum. Bakliyat pirinç pilavı ve et ürünleriyle günü geçiriyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım benim! Ben Melis, yani sosyal medyadan tanıdığın adımla Fit Meli. Gluten hassasiyeti teşhisi almak başta zorlayıcı gelebilir, seni çok iyi anlıyorum güzelim. Ama hiç endişelenme! Beslenmeni dengelemek ve lezzetli alternatifler bulmak hiç de zor değil aslında. Bol bol sebze 🥕 meyve 🍎 bakliyat 🌱 ve doğal glutensiz tahıllarla 🌾 harikalar yaratabilirsin! Unutma, bu süreçte yanında olmak için buradayım. Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Sevgiyle kal 💖