Herkese merhabalar. Bir süre ara vermiştim tekrar geldim. Sporda 3. aya başladım. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Zaten paketli gıda tüketen birisi değildim arada çok canım çekerse alırdım sadece. Tek zaafım tatlılar. Tatlıya hayır diyemiyorum. Ama şu sıralar spordaki emeklerim boşa gitmesin diye biraz daha dikkat ediyorum. Hatta görseldeki gibi renkli tabaklar hazırlıyorum daha da motive oluyorum. Sizde durumlar nasıl?
Ben de beslenmeme dikkat ediyorum %80 sağlıklı %20 kaçamak yani özel günlerde arkadaşlarla birlikteyken yenilen tatlılar fast foodlar cipsler abur cuburlar (miktarına ve zamanına kontrol edildiği sürece) yiyorum yani her şey denge aslında genel olarak sağlıklı arada o günün tadını çıkarmaya bakıyorum bunları uygularken sadece bedenen değil ruhen de iyi hissetmek lazım. Ve tabaklarınız çok motive edici görünüyor ellerinize sağlık afiyet olsun:)
Günde tek öğün olmak şartıyla genelde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum. Sadece öğlen yemeği yiyorum. Çok nadiren akşam yemek yediğim oluyor.
Aburcubur vb paketli ürünleri almıyorum elimden geldiği kadar. Sadece ayda bir defa ya cornetto, ya künefe yiyorum. Onun dışında şeker veya tatlıda tüketmem.
Teşekkür ederim. 😊 Benimde aynı şekilde kilo sorunum yok. İdeal kilomdayım uzun yıllardır. Ben çok hızlı kilo alan biriyim. Beslenme düzenimi bu şekilde oturttum. Gittiği yere kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.
En İyi Cevaplar