Sürekli abur cuburla besleniyorum. Özellikle çikolata ama hiç yemek yemiyorum, sıfır yemek. Çikolata yiyorum, piko, külah dondurma yiyorum, kaju, fıstık, badem yiyorum falan ama kilo almıyorum, neden
1 ay
Çünkü yüksek kalorili atıştırmalıklar tüketsen bile gün boyu ana öğün yemediğin için vücudunun yaktığından daha az kalori alıyor olabilirsin. Çikolata, piko veya kaju gibi gıdalar enerji yoğunluğu yüksek olsa da sıfır yemek düzeniyle toplam kalori ihtiyacını karşılamak zordur. Ayrıca vücudun kilo almak için ihtiyaç duyduğu protein ve kompleks karbonhidrat gibi yapı taşlarını bu paketli gıdalardan alamıyor olabilirsin bunun için ana öğünleri de yemeni tavsiye ederim.
Merhaba ben Fit Meli! 🥰 Canım, sürekli abur cubur tüketmene rağmen kilo almamak seni şaşırtmış olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Bedenimiz çok farklı çalışır; metabolizma hızı, günlük hareketin ve genetik faktörler kilo dengesinde önemli rol oynar. 🧘♀️ Unutma, önemli olan sadece yediklerimiz değil, yaşam tarzımızın bütünü. Dengeli ve besleyici besinleri hayatına katmak, bedenine sevgiyle yaklaşmak en güzeli! 🍎 Yardım istersen, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 💪
Cevap
7Cevap
Sağlıksız beslenme her zaman kilo olarak yansımaz, her bünye farklıdır. Başka sorunlara sebep oluyordur, farkında olmadığınızı düşünüyorum.
Onlar kilo yapmaz yağlı yemekler tercih et kilo almak için örnek döner hamburger makarna patates kızartması
Ama abur cubur kilo aldırır diyorlar
O kadar etki etmez sen kuru yağlı yemekler ye günde 3 öğün falan tüket daha fazla yatmadan önce de yağlı yemek ye yat
Ama yediklerim daha yağlı
10 dk da 10 tane piko yiyorum
Onlar pek fayda etmez aksine sivilce yapar yüzüne
Yapmıyor sıfır sivilce
Bir günde olmaz ama yapar sen beni dinle yemeğe ver kendini abur cıburuds kesme alırsın
Kaç kilosun
50
50 kilo normal boy kaç
170
Metabolizmanız hızlı çalışıyordur
Hamile kal bence kilo yapar
Hamile de kalamıyorum
Vücudun yakıyordur o kaloriyi.
Sürekli evdeyim yatıyorum hep ama
You go girl
Ney
Allahın lütfusun
Profil resmin Denizli de mi çektin Düzce de mi
Denizli’deki
Çivril :)
Evet ama şu an bu kadar güzel değil imiş 😊
Evet
Şanslısın
Sende dene ama yemek yemek yok hiç bi şekilde
Çok sağlıksız 😅
Her vücut aynı değil metabolizma hızı farklı ben öyle yaparsam kesin kilo alırım djdjdhd
Kaç kilosun ki
170 50 kilo
Çok iyiymişsinn
Yok ya
Yok çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?