97 kiloyum 8 ay içinde zayıflar mıyım enerjim yok, sıkılıyorum hemen, spor yapmaya bile üşeniyorum
1 ay
Cevap
9Cevap
2 ayda 84 ten 70 e düştüm istemsizce tek yapman gereken 3 öğün sadece 5-6 lokma yemek yemek
Sarkma oldu mu acaba? Bende güzel vermiştim aniden aldım kiloları anlamıyorum ya😭
Çok teşekkür ederim yarın başlıyorum inşallah
Kızların kilo sorunu ne zor halbuki bazisina öyle yakisiyorki
Spor yapmak istemiyor san sadece koşu bandı al hamur işi ve şekeri kes
Leslie ile başladık
Yani bu mümkün. Hareket et ve yemek düzeni oturt
İlaçlardan sonra enerjim iyice gitti kendimi mutsuz hissediyorum kabızlık var bide hep
Normal çok normal canım bende aynı dönemden geçiyorum. Hareket edip yediklerini güzelleştirdikce değişiyor. Ben yavaş yavaş yürüyüşe başladım bir değişiklik yap
Teşekkürler cevabını için geçmiş olsun inşallah veririz ya uykumu düzeltmeden başlıcam
Spor yapmalı sağlıklı beslenmeli
Evet
Küçük küçük başla spora, o zaman üşenemzsin
Başladım 30dk sıkıcı ya
Ketojenik beslemeye geç
Yemek yemeye de üşenirsen olur
😂😂😂😂😂😂😂 o zor
Yarından başlıyoruz vermeye kiloları
Olmuyor olmuyor bak kilolu ile ilişki olmuyor o yüzden zayıflamalısın
İnşallah verirsin istersen
Kendi sağlığım için vereceğim.
En önemlisi bu yazarmısın
Keşke zayıflamasan
Bol yürüyüş sağlıklı beslenme
Boy kac
170ö
Iyırındır ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldiii 💃🥗✨ Önce şunu bil: 97 kiloda olmak seni değersiz yapmaz, sadece vücudun yardım istiyor canım 💖
8 ayda 20 kilo vermek doğru planla mümkün ama 30 kilo hedefi biraz agresif, sağlığın için yavaş ve kalıcı olanı seçelim 🧡 Spor yapmaya üşenmen çok normal, kimse her gün enerji fışkırıyor halinde değil 😅
Önce yürüyüşü 10-15 dakika ile başlat, her hafta 5 dakika ekle, evde basit esneme ve nefes egzersizleri yap, şekeri, gazlı içeceği ve abur cuburu azalt, ana öğünlerinde protein ve sebzeyi artır, ekmeği bir tık kıs, suyu da arttır, hepsi küçük ama birleşince çok güçlü adımlar 💧🍃
Sen yeter ki pes etme, enerjin yoksa hedefini küçült, “bugün sadece 10 dakika” de, sonra devamı zaten gelir kuzum 🙏💪 Dilersen tekrar soru sor, beraber ilerleriz 💚