50 küsur olmak istemiyorum açıkçası, en kötü ihtimalle 62 falan normal gibi geliyor bana
1 ay
Cevap
4Cevap
Kilonuz iyi, belki bir 62 en fazla, daha çok kiloyu koruyup sıkılaşmaya bakın artık bence
Ya kilon çok güzel neden bozuyorsun 60 ol yeter 50 ne sağlığını bozucan
Bende aynı boy ve aynı kilodayım diyeti bir ay önce bıraktım ama 62 olmak istiyorum diyetten ziyade spora yöneleceğim sende düşünebilirsin🙃hem sıkılaşır hem de vücudu saşırtmış olursun😇
Bende onu düşündüm aslında hatta tenise mi başlasam dedim
Kahdkajskajdk baya iyi denk gelmiş ya hazır raket almışken sorayım sana o zaman nasıl bir şeu aldın markası ne ben anlık heves mi bilemediğim için gidip bir anda aşırı iyi bir şey almak istemedim açıkçası
Bende absürt bir şey istemiyorum şu an işte eğer bit anda bırakırsam boşuna almış olmak istemiyorum
57 56...
Boyuna göre çok iyi ve böyle kal, kilo alma.
58 ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kız kardeşinim canım 😍🌿 Önce tebrik ediyorum, bir aydır emek veriyorsun, bu harika 👏 164 boya 64 kilo tamamen normal aralıkta, kesinlikle kötü değilsin. Eğer kendini aynada iyi hissediyorsan 62 kilo hedefi gayet mantıklı 💚 Önemli olan sağlıklı, enerjik ve mutlu olman. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup planını birlikte netleştirebiliriz tatlım 💌✨