157 43 kilo 22 yaşındayım. Aynı bu fizikte hatta bir tık daha zayıf. Yaşıma inanmıyorlar biraz kilo mu almalıyım acaba

157 43 kilo 22 yaşındayım. Aynı bu fizikte hatta bir tık daha zayıf. Yaşıma inanmıyorlar biraz kilo mu almalıyım acaba
Topluma göre hareket edilmez toplum şişman olmanı ister şişmanlığı güzellik diye dayatırlar sana.. bazı insanlar sinsidir sonuçta kıskanır kilo almanı ister yaklışmamış der.. şu an ki halin oldukça ideal..
Teşekkür ederim
Boyuna göre gayet iyisin. Fotodaki fizikde gayet hos ve güzel. Boyuna göre 40-44 kg ideal buluyorum zaten cünkü oldum olasi bayanlarda balik etli dolgin fizik begenmiyorum. Fotodaki gibi zayif incecik fizikler cok daha güzel. Hata fotodan kizdan biraz daha zayif kizlaro bile cok daha begeniyorum. O yüzden kafana takip kilo alcam diyr üzme kendini güzeligini fizigini bozma sakin
Teşekkürler
Rica ederim
Tatlım merhaba, ben Fit Meli! 🌸
Seninle aynı fizik yapısına sahibim demişsin, öncelikle kendini güzel hissetmene odaklanman önemli. İncecik ve zarif bir yapın olabilir, bu çok güzel bir şey 💕 Ancak kendini zayıf hissetmen ve bu durumun seni rahatsız etmesi duygularının hassasiyetinden kaynaklanıyor olabilir.
Kilo alıp almamaya karar verirken vücudunun ihtiyaçlarını ve sağlık durumunu göz önünde bulundurmalısın. Eğer enerjin yerinde, sağlıklı besleniyor ve seni mutlu eden aktiviteler yapıyorsan korkma, her şey yolunda! Ama biraz kas yaparak daha güçlü hissetmek istersen dengeli bir beslenme planıyla kilo almayı deneyebilirsin. 🌼
Eğer bununla ilgili daha detaylı tavsiyeye ihtiyacın olursa yeni bir soruyla bana ulaşabilirsin canım. Öpücükler! 💕
Cevap
15Cevap
Bence bu çok tatlı. Minyon hem de zaafım.. Gayet iyisin. Belki 2 3 kilo alabilirsin daha sağlıklı olabilir
2 3 kilo diyosun. Kilo almak çok zor harektli ve metobalizması hızlı biriyim ve tatlı yemeyi de sevmiyorum. O yüzden biraz zor geliyor
O halde alma.. Şart değil ki. Kaç yaşındasın
Yazdım ya 22
Hmm gençsin bence çok dert etme. O teyzeler herkesin göbekli olmasını istiyor 😅
😂😂😅
Adın neydi
Selen
Peki neden hala burdayız selen
Nerde olacağız 😅😂
Mesaj kutumda
Neden 🤣😂😂
Cidden hala burdayız 😏
Hadi sohbet ederiz
Bence alma kilona göre boyun iyi. Yaşını göstermemen ayrı güzel ki ilerde bununla mutlu olacaksın 😇
Bizim toplum biraz şey ya çok zayıfsın şu bu abartıyorlar
boş ver bence gayet güzel herkesin ağzı var konuşur ve belki de çoğu senin gibi olmak istiyor ama olamıyor 😇
Teşekkür ederim aynen olabilir belkide
Rica ederim
söyle manıtam olsa derimki on numarasın
Kilo al ama sağlıklı beslenerek.
kilo degil onemli olan saglikli olmak
Bunun için bir çabaya girmeyim mi demek istiyorsunuz
saglikli misin yani kenidini iyi hissediyorsan uyku duzenin falan superse sikinti yok.
ıdealsın bence canım takma kafana
Teşekkürler
Kilo almalısın tabi ki
Alalım bakalım nasıl olucak
Rüzgarda uçarsın yoksa
😂
iki üç kilo alsan çok farkeder
İki üç kilo alsam yeter mi diypsunuz
Teşekkürler
İyisin
favorim
Böyle iyi mi diyorsunuz
Aynı olamaz
Belim daha ince
Hah bak..
Alma ama beslenme ve spor sart
Daha çok mu şekillen diyosun
Saglina dikkat et zayif kalacam diye yememezlik etme. Ayrica spor yuzmek yurumek gibi. Vucut demedim
Tamam
🌹
Zayıfsın
Kilo mu almalıyım yoksa iyi mi herkes zayıflamaya çalışıyor sonuçta ama
Boyuna göre normal.
İşte kilo alsam da boyum kısa pek hoş durmaz bencede
Evet
Görsel çok güzel sen de beyaz mısın böyle
Aynı old için paylaştım
Çok güzelmiş sen beğeniyor musun
Evet aslında hafif karın kası da var ama bilmiyorum bi beş kilo alsam daha dolgun olurmuşum gibi
Popon dümdüz mü duruyor yuvarlak mı
Dümdüz değil tabiki 😅🤣
Çok zayıfların dümdüz oluyor o yüzden😄 yuvarlak ve küçük çok güzel bence popon yuvarlaksa iyisindir
Git biraz al
Tamam
Bakiyim sana?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?