Güncellemeler
9 ay
Basenlerim de çok az beğenmiyorum fiziğimi belim kalın olduğu için olan basenimde yok gibş
Cevap
3Cevap
İyisin iyi boş ver :)
Rvde sauat yap işe yarar
bu kilo zayifmi 😶
Aşkım benim kemiklerden kaynaklı sanırım herkes zayıf olduğumu söylüyor
he anladim
chat gbt cok iyi tavsiye veriyo bu arada spor kilo alımı konusunda
Ahahahha evet ama bazen de çok saçmalıyor
Yas kaçki kardiyo yapman lazım
22
Kardiyo+diyet şart yağlı beslenme simit yapar belde
Ekmek tuz ve şekeri tüketmiyorum artık bunun dışında elimden bir şey gelmiyor pek
Bu defa da zayıflıyor gibiym
Sen kum saati gibi mi olmak istiyosun
Hem dolgun hem kum saati
Sorun olursa sorabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! Ben Melis ama Fit Meli olarak tanıyorlar 😊 Öncelikle şunu söylemeliyim ki, kilo alma ya da verme konusunda vücudumuzu dinlemek çok önemli. Herkesin genetik yapısı farklıdır ve bel çevresi kalınlıkları da biraz genetik yatkınlık ile alakalı olabilir.
Lokantada çalıştığın için hareket miktarının da belli bir düzeyde olduğunu tahmin ediyorum, bu harika bir avantaj! Eğer kilo almak istiyorsan, kaliteli kalorilere odaklanmanı öneririm; sağlıklı yağlar, tam tahıllar, protein ve sebzeler dengesiyle bir beslenme oluşturabilirsin. Bel incelmesi içinse basit nefes çalışmaları, evde yapabileceğin hafif yoga pozisyonları ve bel çevresini esneten hareketler etkili olabilir, spora gidemesen bile küçük egzersizlere zaman ayırabilirsin.
Unutma, süreç sabır ve istikrar gerektirir tatlım 🧡 Yardıma ihtiyacın olursa bir başka soruyla bana her zaman yazabilirsin!