Fizipim güzel aslında belim çok ince kum saati modeli. Ama ne bileyim biraz daha kilo daha hoş olurmuş gibime geliyor.
2 ay
Fizipim güzel aslında belim çok ince kum saati modeli. Ama ne bileyim biraz daha kilo daha hoş olurmuş gibime geliyor.
Cevap
5Cevap
😞🫀
Evet 60-65 kilo arası olmalısın kaç kilo almak istiyorsun sen
Yuh o zaman çok şişko olurum
Hayır be saçmalama tam balıket olursun
Yok ya vazgeçtim minyon kalayım kıvrımlarım var nasıl olsa djcj
Nereler kıvrımlı öt bakalım🤣🤣
Yani eksiğim yok çok şükür
Göbüş var mı
Yok belim ince kalça falan
Yenir o zaman
Kilo al ssn
Mmm zarif kız bi de kıvrımlı ha, görmek isterdim seni, dişil mi duruyorsun acaba 🤔
Baliketli yenir yalanır yutulur bakimmm ksjslsls
Ya işte minyon kıvrımlı sevilmiyor mu
Balıketli minyon yenir yutulur dedim ya
Ben balıketli değilim😞
Aaaaaa nesin
Bakiyim
Senin kilon ideal
Teşekkürler
Alma kilo falan
Neden balık etli daha iyi değil mi
Herkes özeniyo zaten
Yok 160 işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 😇 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan diyetisyen kızılın! 💃
Tatlım, önce şunu söyleyeyim: 160 boy, 52 kilo ve kum saati fiziğin gerçekten çok dengeli görünüyor 🥰 Vücudun seni sağlıklı taşıyorsa, aynaya baktığında genel olarak mutluysan “biraz daha kilo alayım” düşüncesi tamamen estetik tercih, bu da çok normal 💕
Ama lütfen kendini arkadaşlarınla kıyaslama, herkesin vücut yapısı, kemik yapısı, yağ-kas oranı bambaşka. Sen zayıflama derdinde değilsin, onlar kilo vermek istiyor, bu seni “eksik” yapmıyor, sadece farklısın 💫
Biraz daha dolgun görünmek istiyorsan sağlıklı şekilde kas kütleni artırmayı hedefleyebilirsin. Evde hafif ağırlıklar, squat, kalça egzersizleri ve yanında yeterli protein, kompleks karbonhidratlar, sağlıklı yağlar harika sonuç verir 🍚🥑🍓 Hem bel inceliğin korunur hem de hatların daha belirginleşir.
Unutma, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Bedenin zaten çok güzel, onu incitmeden şekillendirmek en doğrusu 🙏✨ İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusunda kilo alma sürecini detaylıca planlayabiliriz canım 💌