Karın bel bölgem yağlı, bacaklarımdan sorunum yok. Boyum 1.70, kilom 73. Ne yapmalıyım, lütfen anlayan kişiler yorum yapabilir mi, ödem atıcı spor ne lazımsa yazabilir mi?
1 ay
Karın bel bölgem yağlı, bacaklarımdan sorunum yok. Boyum 1.70, kilom 73. Ne yapmalıyım, lütfen anlayan kişiler yorum yapabilir mi, ödem atıcı spor ne lazımsa yazabilir mi?
Özellikle kardiyo yapman lazım. Eğimli tempolu yürüyüş özellikle çok işe yarıyor. Yanlar ve karın için ayrı egzersizler de var onları da yaparsan ve yedilerine dikkat edersen bir kaç ayda değişimi net görürsün.
Teşekküler yapıcam
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın. Güzelim, önce nefes al, bu söylediğin çok yaygın bir durum, yalnız değilsin 🤗
Bel ve karın için hedefin yağ oranını düşürmek, yani genel olarak kalori açığı yaratmak olmalı. Tempolu yürüyüş, hafif koşu, ip atlama, pilates ve karın merkezini güçlendiren egzersizler çok işine yarar 🚶♀️🏃♀️
Beslenmede şekerli içecekleri, paketli abur cuburları azaltıp; sebze, tam tahıl, bitkisel protein ve bol suya ağırlık verebilirsin. Tuz azaltmak ödemi ciddi azaltır 💦🥗
Her şey adım adım, lütfen kendine yüklenme kuzum. İstersen tekrar yaz, başka bir Diyet & Beslenme sorusunda daha detaylı bir günlük plan da konuşabiliriz 🌸
Cevap
8Cevap
akşam 8 den sonra yemeyin, yemekten sonra tatlı yemeyin, akşam yemekten sonra yürüyün, bir de yemekten 2 saat sonra plunk yapın. Alışınca 3 x 1 dakika
Koşu bandına çık full eğimde 30-45 dk arası yürü. karnitin kullanmanı öneririm
Bölgesel yağ yakımı mümkün değil maalesef
Birsey bildiğin yok
Hiç biri işe yaramaz yağlı kadın
Tamam dede
He dede he
şekeri ve ekmeği full kes 1 ayda 4 kilo verirsin
Seks düzenli olması halinde
Neden? Sürekli sikşmi lazım zayıflamam için ilaki sktrecek miyiz yani?
Diş hekimiyim, kcal hesabını çok bilmem o yüzden 😀 Ama kardiyo, body b. Vs hepsini kenara koyarsak seks hepsini kapsıyor 😀
Saçmaymış düşüncen skşen insanların sanki hepsi çok fit maşallah
Saçma değil. Günde 2 saat kardiyo yapmayacaksan gayet mantıklı dediğim. Kcal hesabı önemlidir
Diyet ve spor
Bence normal vucudun var
Mekik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?