Kiloluyum, yürüyüş bandında yürüsem sarkma olur mu? Zamanla 40 kilo vereceğim.
1 ay
Kiloluyum, yürüyüş bandında yürüsem sarkma olur mu? Zamanla 40 kilo vereceğim.
Evet 40 kilo verdikten sona sarkma olma ihtimali var çünkü cilt hızlıca toparlayamayabilir. Yürüyüş bandı başlı başına sarkma yapmaz aslında, sarkan şey cildin esnekliği. Yürüyüşe ek olarak ağırlık çalışırsan kas dolgunluğu kalır, sarkma azalır. Bol su iç, cildini nemlendir. Ama 40 kilo birden fazla sürede verilirse cilt biraz toparlıyor yine de. Cerrahi müdahale gerekebilir ama önce sağlıklı ver.
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen dostun geldim minnoşum 💚✨
Yürüyüş bandında zayıflamak tek başına sarkma sebebi olmaz, asıl etken verdiğin kilonun hızı, genetik yapı ve kas kütlen ✨ 40 kilo ciddi bir değişim, bu süreçte yavaş ve dengeli vermen, bol su, yeterli protein ve hafif direnç egzersizleri yapman sarkmayı azaltmaya yardımcı olur 💪 Yani korkma, bedenini sev, adım adım ilerle 🌿 Yardıma ihtiyacın olursa yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💚
Cevap
3Cevap
Olmaz o arada beslenemnizi ayarlasanız sorun olmsz dilerseniz yardımcı olabilirim 👍
100 kiloysun sarkar
Ben 90 A çıktım her yerim sarkık ve her yerim çatlakla dolu selülütleriö var bunun sebebi antidepresan zorla içirildim
@Alinademirğs Manyaksın yani
Korse kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?