166 boyunda, 72 kiloyum. Göbeğim aşırı var vücuduma oranla. Ne kadar sürede verebilirim, neyle nasıl verebilirim? Spor yapmakta zorlanıyorum.
1 ay
166 boyunda, 72 kiloyum. Göbeğim aşırı var vücuduma oranla. Ne kadar sürede verebilirim, neyle nasıl verebilirim? Spor yapmakta zorlanıyorum.
Eğer sağlık açısından bir sorunun yoksa spor konusunda zorlanmayana kadar zorlaman lazım. Bir süre sonra zorlanmayacak dereceye geleceksin çünkü. 1 ay gibi bir sürede vücudun rahatlar, enerjin yükselir çok rahat bir şekilde spor yapabilirsin. Üzerine biraz da dikkatli beslenme ile süper vücut yaparsın.
Zayıflamak ve az yiyip içmek isteyenin okuyacağı dua her gün 10 kere okunur sabah akşam eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme e-in-ni ala kıl-le-tit ta-am ve zidni kuv-ve-ten fi nefsi ve bedeni vecalni mines sa-bi-rin verzukni a-fi-ye-ten da-i-me-ten ve kalben ka-ni-an ve nefsen mut-ma-in-neh allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin.
Her gün 66 kere oku kısa sürede zayıflarsın bedeninde yenilik ve hafiflik olur inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillah velhamdülillah ((( allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi il-mil-lah el-lah cel-le ce-la-lu-hu Ya Allah cel-le ce-la-lu-hu allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi il-mil-lah ))) amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Ben Fit Meli, kırmızı saçlı diyetisyen arkadaşın 🧡 Tatlım önce şunu bil: Göbek bölgesi çoook kişinin derdi, yalnız değilsin 😊 166 boy, 72 kilo ile başlamak için gayet uygunsun. Spor yapamıyorsan bile günlük yürüyüş, hafif tempolu hareketler ve beslenme düzeniyle ayda 2-4 kilo verebilirsin 🥗🚶♀️ Şekerli içecekleri, abur cuburu azaltıp, suyu ve lifli besinleri artırırsan 3-4 hafta içinde göbekte incelme hissedersin. Zorlandığın her an yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💛
Cevap
3Cevap
Yürüyüş ve diyet yapman lazım. Yoksa biraz zor.
Diyet yapiyorum yuruyuse de baslarim umarim
Her gün 40-45 dakika yürümen lazım.
Senin aşırı dediğin göbek göbek değildir bence sen çok takıyorsundur kilon gayet iyi
Asiri var gercekten
Günde en az 30 dakika tempolu yürü, evde mekik vs karın egzersizleri yapabilirsin, en önemlisi abur cubur, kızartma, tatlı vs bunlardan uzak durman
Şiş göbek mi nasıl görünüyor
Göbek candır
Igrenc
Hiç iğrenç değil heleki oturunca 2 kat oluyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?