Sıkı bir diyetle ne kadar sürede düşerim arkadaşlar, 20 yaşındayım 1.80 boyundayım
1 ay
Cevap
2Cevap
2 ila 2,5 ay kadar sürer
Kilon iyi boyuna göre ama nasıl durduğu önemli tabi ama spor ve diyetle 1 ayda düşersin sıkı diyet protein ağırlıklı beslenerek
Göbek var aşırı yağ var
Benden ıyımısın kötümü kilo olarak bak bakım profile
Daha göbek var
Ben 172 86 kiloyum dostum 😃ama kas oranı fazla bence sen ne yap biliyormusun spora başla 1 sene minimum yapabiliyorsan daha fazla spora git alt yapı oluştur o sürede hem kaslanırsın seneye bomba gibi olursun ben toplasan 3 sene gitmişimdir spor 1 buçuk sene bir gittim 6 6 6 ayda öyle gittim geçen sene de gittim ama motivasyonum yok gitmiyorum. Senin amacın kas yapmak olsun kilo kolay veriliyor ben 25 kilo verdim 3 sene kilolu gezdim
Abi sende kas yerine yağ olsa obez olursun
Diyetisyensen sonra spora giderim
Evet 😀111 kilodan düştüm obez lik kötü ya 🥲diyetisyene git tabi ama mevzu basit aslında ekmeği kes tatlıyı kes protein ağırlıklı et balık tavuk ye gözünü doyur önce güzel yemekler ye az da olsa imkanın varsa tatlıyıda ye ama tadımlık ye eve aldırma çikolata falan
Abi ben zaten zayıflamıştım cezaevinde kilo aldım
Sadece göbek var baya yüz falan tombul değil göbek var sadece
80 e düşmek çok sürmez değil mi 89 kilodan
Lâ bro ceza evinde kilo nasıl aldın ben verdim tam tersi çıkınca kilo aldım 😃verdik şükür neden yattın bro
Abi darptan yattım
Yaşım daha 20
80 e düşmek çok sürmez dimi
Son kilolar zor gidiyor ama yaparsın gitmiyor gibi görünür birden gider sabırlı ol onun için
Abi viski içmek sıkıntı olur mu diyette sade sodayla içicem yanına meze yemicem
Daha yaşın genç spora yönel bak ilerde çok ekmeğini yersin dediğimi dinle bro geçmiş olsun
Ben alkol içerek verdim kilo ama benim fazla kilom vardı senin okadar fazla kilon yok bilmiyorum ama her gün içersen zayıflamayı unut hafta da bir belki oda kaçırma fazla
2 haftada 1a
Abi
Bişey olmaz 2 haftada bir içilir ama her içtikten sonra 1 2 kilo vücut ödem tutuyor bilgin olsun her içtiğinde olmasada oluyor arada morel bozma yani bir kaç güne ödem gidiyor bol su iç
Nerde yaşıyorsun abi
Walla kral adamsın
İstanbul Brom sağolasın
Neresi istanbulun abim
Üsküdar tarafındayım Brom sen nerdensin
Başakşehir
İstanbul'da mı hiç duymadım oturduğumuz şehri bilmiyoz 🥲spora yazıl ama sakın senelik verme gaza gelip. bırakma ihtimalin olabilir ucuz diye atlama aylık ver 3 ay gidersen gerisi gelir zaten ozaman 3 aylık ver ile bilinir Brom bana ücretsiz olduğu halde gitmiyorum ben motivasyonum yok bu sıra disiplin lazım biraz
İnstagramın var mı abi
Yaşadığım yer saçma sapan biryer çok dert sıkıntı var
Var Brom da aile içi 3 kişi var zaten yalandan video atıyorum öyle . Sen büyük ihtimal Brom semtçilik yaptın ceza ya bağladın eğer öleyse mümkünse orayı terk et daha düzgün bıyere taşının yoksa daha başına çok şey gelir
Yok abi öyle işlerle alakam yok
Başka bir şeyler oldu
Bura heryere uzak ondan taşınmak istiyorum kavgadan falan değil
Anladım Brom nekadar yattın
6 ay ağır ceza mahkemesi denetimim var
Abi özele gelsene
Tm Brom kabul ettim takibi
Egolu insan
Bronu mikiyim
Yaş çatlasın 2 ayda paket olur senin iş
Nasıl paket
2 ay
2 ayda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💃 Kızıl saçlı, bitkisel bazlı beslenmeyi seven diyetisyen arkadaşın olarak geldim canım ☺️
1.80 boy, 89 kilodan 80 kiloya sıkı ama sağlıklı bir diyetle ortalama 1,5 – 2 ayda inebilirsin 👍 Haftada 0.5–1 kilo gayet ideal ve güvenli bir hız 🧡 Düzenli yürüyüş, iyi uyku ve şeker-tatlı azaltma ile çok daha rahat ilerlersin 💪 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte plan yapabiliriz 🌿✨