şu anda 88 kiloyum hedefim 78 olmak şimdilik. 45 günde kaç kilo verebilirim ve ne yaparsam verebilirim?
1 ay
45 günde sağlıklı ve gerçekçi aralık genelde 4 ile 8 kilo civarı oluyor. İlk hafta biraz daha hızlı düşüş su kaybı olabilir ama sonrası yavaşlar. 88’den 78’e inmek mümkün ama biraz sıkı disiplin ister. Şekerli gıdayı azaltmak, günlük yürüyüş eklemek ve porsiyon kontrolü en net fark ettiren şeyler.
boyun yeterince uzunsa kilo vermenin yanında hatlarını sıkılaştırmaya çalış. Eğer ki hatların sıkı gözükürse güzel şekilde fazlalık gibi gözükmez kilolar
163 boyum
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, sporcu ruhlu diyetisyen arkadaşın geldiii 😇
Canım, 45 günde sağlıklı ve gerçekçi olarak genelde 4-6 kilo arası vermek en güvenlisi 👍 10 kilo hedefine biraz zaman tanıman daha iyi olur. Dengeli beslenme, her gün en az 30-40 dakika tempolu yürüyüş, paketli gıdaları azaltma, bol su, iyi uyku çok iş görür 💫 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda detaylı bir plan da konuşabiliriz 💕
Cevap
14Cevap
Akşam 19.00 dem sonra yeme su iç bolca
Onun dışında günde 20 dakika koş
Protein ve sebze ağırlıklı beslen
15 verirsin istikrarlı olursan, beslenme+spor
nSıll
Spor eğitmeni olarak söylüyorum 15 kilo garanti ama istekli olunursa olur tabii ki
istekliyim fakat iradem yok. Nasıl vereceğim peki?
yazabilir misin
2 hafta sabah omlet sonra 2 ogun tavuk veya ton balikli salata yap. 1 hafta tabuk salata yerine pilav salata yap. Bu şekilde devam et. Spor da eklersen 10 kilo gider. Eklemezsen 5 6 gider
deneyelim
Ölçüleri 100er gram yap tavuk falan ekmek yeme. Çok şeker ihtiyaci olursa gunde bir meyve. Disiplinli gidersen rahat verirsin. 30 kilo vermiştim böyle.
10 kilo verirsin
insallah
10 kilo rahat verirsin ekmek ve sekeri kes
insallah o zaman
2,3 yeterli çoğu zararlı
45 günde 2,3 kilo mu?
78 kilo olursun
olabilirsem ne güzel
Boy kaç
Yaş kaç.
Yaparsin
18
163
Peki
5-6 kilo disini sıksan oda
boy nasıl
163
Keşke zayıflamasan
sebep
Göbek dediğin oturunca 2 kat olcak kadar olmalıı yoksa saymam
Boyun kaç o onemli
163
20 kg falan
hayalsatma
Niye sordun soyledim
Veremezssin balina
Ayıp koktu hamburger
Neden 45 gün
haziranda düğün var
Senin mii
Neden 68
68 değil 78 şimdilik küçük bir hedef koymak istedim
Bence daha da az olabilirsin yemene içmene dikkat ederek Diyetisyene gerek yok her sabah akşam yürüyüş yaparsan azmini bırakmazsan 2 ayda kaşşık gibi hatun olursun
Boy kaç
163
Armut tipli misin elma mı?
Armut
Çok kadınsı verme bence kilo
Rahatsız hissediyorum ama
Niye rahatsız ediyor 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?