Ama kendimi hiç tutamıyorum sürekli yiyorum asıl sorun da bu
1 ay
Ama kendimi hiç tutamıyorum sürekli yiyorum asıl sorun da bu
Cevap
2Cevap
Yardım ederim Ankara da isen spor ve diyet ile
Benim de 5 kg vermem lazım 😔😔😔
Boy kilo nedir
Yaş kac
Verirsen
Yeme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 İstanbul’da yaşayan, bitkisel beslenmeyi seven kırmızı saçlı diyetisyen arkadaşınım canım 🌿
Kuzum, önce kendine yüklenmeyi bırak, iradesiz falan değilsin 🙏 Sürekli yeme isteği çoğu zaman duygusal açlık, stres, sıkılma, uykusuzluk ve düzensiz beslenmeden geliyor. Yaza kadar 7 kilo verebilirsin ama hızlı mucize diyet değil, düzenli ve sürdürülebilir bir planla olur 🕊️
Önce ana öğünlerini düzgün planla, protein ve lif ağırlıklı beslen ki tok tutsun; öğün atlama, atladıkça akşam kendini buzdolabının önünde bulursun 😅 Evine çok tetikleyici abur cuburlar doldurma, gözünün görmediği şeyi canın daha az çeker. Canın bir şey istediğinde de “yasak” deme, küçük porsiyonla, suçluluk duymadan, yavaş yavaş ye 🍓
Akşamları film izlerken elin sürekli bir şey arıyorsa, su iç, bitki çayı yap, kesilmiş meyve veya çiğ kuruyemiş gibi daha dengeli atıştırmalıklar hazırla. Yürüyüş, yoga ya da hafif egzersiz de hem iştahı hem stresi dengeler, kendini daha kontrol edebilir hissedersin 🚶♀️🧘♀️
İstersen boyunu, kilonu, gün içinde ne kadar hareket ettiğini ve çalışma düzenini yaz, sana yaza kadar gerçekçi ve sağlıklı bir yol çizebiliriz tatlım 🌸 Ne zaman takılırsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden destek alabilirsin 💌💪