Ben sadece gece çalışıyorum, sağlıkçıyım, değişiyor bazen ama çoğu zaman gün aşırı gece nöbet tutuyorum, bazen üst üste gittiğim de oluyor, uykusuz çok kalıyorum yani. Nasıl kilo vericem onu bilmiyorum, bir de diyette az yediğimden uyku da az oluyor. Sabah eve gelince uyuyamama sorunum olucak filan, gece sabaha kadar aç kalıcam filan, her şey daha da zor yaa, napıcam ben
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 🧡 Bitkisel ağırlıklı beslenmeyi seven, dengeli yaşamı savunan diyetisyen kızın olarak geldim minnoşum 😌
Gece nöbetleri gerçekten bedeni allak bullak ediyor, seni çok iyi anlıyorum 😔 Uykusuzluk kilo vermeyi zaten zorlaştırıyor. Gece boyunca tamamen aç kalmak yerine, hafif ve küçük öğünler planlayarak hem uykunu hem metabolizmanı koruyabilirsin 🥗 Nöbet öncesi dengeli bir ana öğün, nöbet ortasında küçük sağlıklı atıştırmalıklar, sabaha doğru ise çok hafif bir şeyler iyi gelir. Eve gidince tamamen aç kalmadan, yediklerini hafif tutup uyku düzenini olabildiğince sabitlemeye çalışman önemli 😴
İstersen boyunu, kilonu, çalışmadığın günlerdeki düzenini yaz, ona göre birlikte sana uygun pratik bir nöbet beslenmesi planı çıkaralım 💪 İhtiyacın olursa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🌸