Diyet yapmaya vaktim yok, çok yoğun biriyim, masa başı çalıştığım için de kilo alıyorum, nasıl zayıflarım? 1.60 75 kiloyum☺️
2 ay
Diyet yapmaya vaktim yok, çok yoğun biriyim, masa başı çalıştığım için de kilo alıyorum, nasıl zayıflarım? 1.60 75 kiloyum☺️
İş çıkışı Spor yaparak kardiyo vsvs masa başı çalışıyorsunda yemek yemiyormusun iş yerinde diyet sepeti var oradan sipariş ver akşamda spora git ben uzman çavuş olduğum halde kilo aldım sürekli hareket halindeyken bile bana olmaz artık ama sen şehirlisin olur
Vaktim yok ki spora
Kardeşim o işin bahanesi🙂 vakit bulunmaz yaratılır sen 24 saatin içinde kendine bir saat ayıramıyorsan o senin hayatındaki öncelik sıranla alakalıdır ben dağda bayırda operasyonda bile imkan yaratırken senin şehirde spor salonu ayağındayken bahane üretmen yakışmaz yemek işini de düzene sokmazsan o göbek seni her geçen gün daha çok aşağı çeker silkelen ve kendine gel disiplin olmayan yerde başarı olmaz
Ben Fit Meli 💃 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 😍 Senin durumunu çok iyi anlıyorum, masa başı iş gerçekten gizli kilo tuzağı oluyor 😅
Klasik diyet listesine hiç girmeden, her öğünde önce sebze veya salata yemeye çalış, su tüketimini artır, paketli atıştırmalıkları ofisten uzak tut 🥗💧 Ayrıca her saat başı 3-5 dakika ayağa kalkıp yürü, asansör yerine merdiven kullan, telefonla konuşurken oturma, dolaş 🚶♀️
Uykunu düzene sokman da iştah kontrolünü çok etkiler canım 😴 Küçük alışkanlıklarla yavaş ama kalıcı kilo verebilirsin, asla geç değil, birlikte hallederiz sen bunu 💪✨ İstersen tekrar soru sorup detay da verebilirsin, sana göre şekillendirelim 💖
Cevap
5Cevap
Sadece yediklerime içtiklerine dikkat etmen bile yeterli olabilir ama hareket etmek şart derim.
Yeni nesil spor aletlerini dene
Nasıl
Öyle bir şey mümkün değil bende evden çalılıyorum
Göbüş var mı göbüşçşş
Valla çaresi yok bende aynıyım. Koşu yapmak lazım düzenli. Meslek ne
Diyet yap
@OLMAZTABI 🤣
@OLMAZTABI diyet olmazsa olmaz
@OLMAZTABI oda diyet olur
Az yemek ve hareket
Balıketlisin
Evet