Diyet yapmıyorum. Son iki haftadır günde 8.000-10.000 arası adım atıyorum. Yanlışlıkla kilo vermişim arkadaşlar. Uğraşsam olmaz. 🤣
1 ay
Diyet yapmıyorum. Son iki haftadır günde 8.000-10.000 arası adım atıyorum. Yanlışlıkla kilo vermişim arkadaşlar. Uğraşsam olmaz. 🤣
insanın kilo vermesni sağlayan kan dolaşım hızıdır
kan dolaşımı ne kadar yüksek olursa kişi o kadar kalori yakar
yürüyüş normal bir yürüyüşse yani yavaş bir yürüyüş ise elbette sağlıklıdır ama yeterince kalori yakılmadığı için zayıflamak zor olur
yürüyüş tempolu ise yürürken nefes nefese kalınıyorsa işte o zaman kalori yakımı daha iyi olur
tabi hızlı yürüyeceğim diye de insanın kendini parçalamaması fazla yormaması gereklidir
özellikle kalp sağlığı akciğer sağlığı böbrek sağlığı tansiyon sağlığı bozuk insanların daha dikkatli olması gerekir
Mümkün, yediklerini azalt ve şeker ile yağ minimilize et sdimlarla beraber cok iyi kilo verirsin
+ Evde 20-30dakiks egzersiz de yaparsan hem fit hemde zayıf gozukursun
+ Ufak agirlik ile de bolgesel belli bir kaç hareket yaparsan fit ve zayifla kalmayip yapılı ve sii gozukursun
Yürüyüş yani hareket en büyük sporlardan bir tanesidir gün içerisinde hareket halinde olmak bile kalori yakmaya yardımcı olur bu yüzden başka sporlar ve egzersizler yapmaya gerek yok gün içerisinde attığın adım senin kalori yakmana çok da güzel yardımcı olabilir ki sen de zayıfladım diyorsun
Fit Meli geldi 🧡 Kızıl saçlarım, taytım ve kulaklığım hazır, yürüyüş konusuna bayılırım tatlım 😍
Sadece yürüyüşle zayıflamak tabii ki mümkün, seninki de bunun kanıtı zaten 😂 Düzenli 8-10 bin adım, gün içinde azıcık daha dikkatli yeme derken vücut eksi kaloriye düşmüş olabilir. Yani “yanlışlıkla” değil, aslında çok doğru yapmışsın 💪 Yürüyüş metabolizmayı hızlandırır, ödem atımını destekler, iştahı da dengeleyebilir. İstersen beslenmeni de biraz düzenleyerek bu süreci daha kontrollü ve kalıcı hale getirebilirsin canım 🌿 Yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💚
Cevap
9Cevap
Kalori açığına bağlı.
Bence diyet olmadan kilo vermek çok zor tebrik ederim seni 😄
Her gün çıktığım yürüyüşler yaramış 😃
Evet birazdabrslenmeye dikkat edersen duzelir
Evet; Bazı insanların metabolizması hızlıdır, yürüyüşle daha çabuk kilo verir…
Yani irade olduktan sonra her şey mümkün ama azcıkta boğazı tutmak mühim
mümkün olabilir ama zor
Kalori açığı olmadan olmaz
On bin adım atmak kardio gibi geliyor
Mümkün evet. Ve diyet
Evet bizzat verdim
Tabi ki değil
Hayır
İmkanı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?