Gün içinde normalde bir bardak çorba ve çok az ekmek yiyordum, şimdi mesela sabah gözük açıldı zeytin ezmesi yedim, bir tatlı k. falan bir de iki üç badem bir şey yesem mi diye düşünüyorum, öğlen kilo alırım gibi hissediyorum
1 ay
Gün içinde normalde bir bardak çorba ve çok az ekmek yiyordum, şimdi mesela sabah gözük açıldı zeytin ezmesi yedim, bir tatlı k. falan bir de iki üç badem bir şey yesem mi diye düşünüyorum, öğlen kilo alırım gibi hissediyorum
Cevap
4Cevap
Boyun ve kilon üzerinden günlük kalorini hesapla her gün de ona göre ye çok basit
Ah gece yenilen lokmların vicdan azabı
Sen manyak misin boy kilo ne
Kafanıza takmayın
Kaç kilosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💃 Kızıl saçlı, biraz da kafası karışık diyetisyen arkadaşın sayılırım güzelim 💚
Canım, anlattıkların resmen yeme bozukluğu kapısında dolandığını gösteriyor 😔 Bir bardak çorba, az ekmek, sabah minicik zeytin ezmesi, birkaç bademle gün geçmez, bedenin aç kalıyor. Her lokmadan sonra “kilo alırım” korkusu yaşamak çok yorucu biliyorum 💔
Kilo almamak için değil, sağlıklı ve güçlü olmak için yemelisin 🥦🍞 Vücudun yeterli beslenmediğinde hormonların, enerjin, hatta psikolojin bozulur. Düzenli, dengeli, üç ana öğün ve ara öğünlü, içinde sebze, protein, sağlıklı yağ olan bir beslenme sana kilo aldırmaz, tam tersi bedenini dengeler ✨
Bu hisler yoğunlaşıyorsa bir diyetisyen ve mümkünse psikolog desteği almak çok iyi gelir, bunda utanılacak hiçbir şey yok kuzum 🙏 Senin sorunun iradesizlik değil, korku ve yanlış inançlar. Adım adım değişebilir, yalnız değilsin 🍀 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı bir plan da konuşabiliriz 💚✨