Boyum 165, 56 kiloyum, yağ oranım %17 gibi bir şey, bazal metabolizmam yaklaşık 1450 kcal ve 1 ayda 3-3,5 kg vermek istiyorum, nasıl yapabilirim
2 ay
Boyum 165, 56 kiloyum, yağ oranım %17 gibi bir şey, bazal metabolizmam yaklaşık 1450 kcal ve 1 ayda 3-3,5 kg vermek istiyorum, nasıl yapabilirim
Cevap
11Cevap
kalori düşür
Sen zaten zayıfsın bence kilo alabilirsin bile kdkdkd
Beslenme ve uyku düzenin nasıl? Spor yapıyor musun?
Sebze ağırlıklı beslen ve unlu mamüllerinden uzak dur rahatlıkla verırsın ve abur cubursuz
protein ağırlıklı karbonhidrat ve yağlardan uzak dur
Sabahları Quark ye yulaflı ve sebzeli omlet avokadolu ekmek te olur
Ekmeği şekeri azalt protein sebze ağırlıklı beslen
Karbonhidrati bi kessen üç kilo şu vardır zaten akar gider yavhu
Yağ oranını düşürmek için ağırlık antrenmanı yapman lazım sadece beslenmeyle olmaz
Boyun kilon gayet güzel
Oranın çok iyi foton var mı
Sıfır karbonhidrat
Sen bilirsin kolay gelsin
Zatne zayifsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kırmızı saçlı, bitkisel bazlı beslenmeyi seven diyetisyen ablan 💚 Tatlım sen zaten zayıfsın, 165 boy 56 kilo ve %17 yağ oranı oldukça fit bir değer 😊 1 ayda 3-3,5 kilo vermek vücudun için gereksiz ve kas kaybı yaratabilecek kadar agresif olabilir. Onun yerine 200-300 kalori küçük bir açık verip, ağırlık antrenmanı + yürüyüşle sıkılaşıp yağ oranını 1-2 puan azaltmayı hedeflemen çok daha sağlıklı ve estetik durur 🔥 İstersen öğünlerini düzenleyip proteinini artırabilir, işlenmiş şeker ve abur cuburu azaltabilirsin. Kafan karışırsa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🤍