Spor 43 kiloyum squat yapicam ama spor kilo dengesini nasil korurum? Beslenmem nasil olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Squat ve duruş bozukluğu için egzersiz yapicam Güncellemeler+1 yıl Boyum 1.55 43 kiloyum squat yapicam ama spor kilo dengesini nasil korurum? Beslenmem nasil olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
senagül055 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Oha bende 155 boyundayım ve 43 kiloyum bu kadar benzerlik şakamı😂😂Bu arada bende squata benzer kalça hareketleri yapıyorum işe yarıyor 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Program ayarlamak lazım sana 1 15 Yorumla Soran +1 yıl peki bilgili misin bu konuda beslenmem tam nasil olmalı spordan 1 saat önce yiyeceğim ama ne ağirlikli yiyeyim Yorumla Soran +1 yıl kilo vermekten korkuyoruz biraz kilomu korumam lazim spor yaparken Yorumla ak3ar1 +1 yıl Müsait olduğumda yazacağım sana detaylari Yorumla Soran +1 yıl timammm bekliyorum Yorumla ak3ar1 +1 yıl Birincisi ana ogunlerin yanında mutlaka ara öğün birşeyler yemelisin. Yorumla ak3ar1 +1 yıl Ona göre kalori ve protein programı hazirlanmali Yorumla ak3ar1 +1 yıl Bunun yanı sıra beslenmede tuketecegin gıdalari da protein değeri yüksek ürünlerden seçmelisin Yorumla ak3ar1 +1 yıl Özel program deneyebilirsin bunun için Yorumla Soran +1 yıl Evet teşekkürlerr başka öneriniz var mi umarim kilo vermem yaktiğimdan fazla yemem lazim sanirim Yorumla ak3ar1 +1 yıl Kalorisi yüksek gıdalar tüketmek lazim Yorumla ak3ar1 +1 yıl Programi da ona göre yapmak lazım zaten Yorumla Soran +1 yıl Makarna türü şeyler tüketiyim mi bu süreçte sence … bence sağlıksız onun yerine lifli gıdalar mi tüketsem Yorumla ak3ar1 +1 yıl Lifli gıdalar olur yumurta olur bunlar sende vücudu oturtur Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻👍🏻thanks Yorumla ak3ar1 +1 yıl You are welcome Yorumla
izmirbornovali Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Zayifsin bol bol yemek spordan önce kusana kadar yemen lazım en az 15 kilo alman lazim 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Çüşşş abi naptin sösksks doktorum boyuna göre kilon iyi demişti Yorumla Soran +1 yıl 45 e felan çikmaya calisicam bu boy 45 ideal olur ancak Yorumla izmirbornovali +1 yıl Başlatma Dr ben ne diyorsam o Yorumla Soran +1 yıl Abicim sen kimsin be boyuma göre iyiyimmm diyorummm ben başlatmana başlatma simdi Yorumla izmirbornovali +1 yıl Kardeşim ben sporcuyum sana yanlış soylemedim Yorumla Soran +1 yıl Abi ama 15 kilo ne foto atsam görürsün mesela ben iyiyim bu boya bu kilo ideal 45 e çikicam sadece Yorumla Soran +1 yıl sporcu olman sporla ilgili her şeyi bildiğin anlamina gelmiyor ki kendi vücudumu taniyorum biliyorum yani Yorumla izmirbornovali +1 yıl Bak şuanda çok zayıfdan 4 kilo fazlasin Yorumla izmirbornovali +1 yıl Sandığından çok fazla biliyorum Yorumla Soran +1 yıl evet abicik biliyorsun ama vücudumu bilemezsin kendimi en iyi ben tanirim ve boyuma göre kilom iyi niye inatlaştin bu kadar benimle😏😒 Yorumla izmirbornovali +1 yıl Tamam küçük hanım sen bilirsin temiz beslen yanlız spor yaparken Yorumla Soran +1 yıl Peki 45 olsam yeter mi dicem gerçi sana göre 58Kilo olmam gerekiyormuş en az söksslsks Yorumla Soran +1 yıl Ztn en önemli şey beslenme benim için küçük hanim demezsek iyi olur kapiş Yorumla izmirbornovali +1 yıl Maşallah vurdukça vuruyorsun rahmetli Muhammed Ali gibisin gerekli bişey olursa bana sor para istemem senden Yorumla izmirbornovali +1 yıl Küçük hanım demem bir daha ismini bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl okey Yorumla Soran +1 yıl aferin Yorumla
fr9292 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Boyun kaç? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 55 Yorumla fr9292 +1 yıl Sadece beş kilo alsan yeter sporlada destekle tabi fitness yap , sağlıklı karbonhidratlar al Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boy onemli 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 1.55 boy Yorumla FlortozErkek +1 yıl Pilatesle basla Yorumla Soran +1 yıl Ya pilates olmaz Yorumla FlortozErkek +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Squat yapip duruş bozukluğumu düzeltmek istiyorum ilk önce Yorumla FlortozErkek +1 yıl Fizik nasil Yorumla Soran +1 yıl Gayet iyiyim yani bi elbise giyince vs taşiyorum da niye ki Yorumla FlortozErkek +1 yıl Pilates hocasiyim ben Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yardımcı olurum istersen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaz direkt buraya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstek sizden mi geldi Yorumla Soran +1 yıl hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki özür dilerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oha bende 155 boyundayım ve 43 kiloyum bu kadar benzerlik şakamı😂😂Bu arada bende squata benzer kalça hareketleri yapıyorum işe yarıyor
Program ayarlamak lazım sana
peki bilgili misin bu konuda beslenmem tam nasil olmalı spordan 1 saat önce yiyeceğim ama ne ağirlikli yiyeyim
kilo vermekten korkuyoruz biraz kilomu korumam lazim spor yaparken
Müsait olduğumda yazacağım sana detaylari
timammm bekliyorum
Birincisi ana ogunlerin yanında mutlaka ara öğün birşeyler yemelisin.
Ona göre kalori ve protein programı hazirlanmali
Bunun yanı sıra beslenmede tuketecegin gıdalari da protein değeri yüksek ürünlerden seçmelisin
Özel program deneyebilirsin bunun için
Evet teşekkürlerr başka öneriniz var mi umarim kilo vermem yaktiğimdan fazla yemem lazim sanirim
Kalorisi yüksek gıdalar tüketmek lazim
Programi da ona göre yapmak lazım zaten
Makarna türü şeyler tüketiyim mi bu süreçte sence … bence sağlıksız onun yerine lifli gıdalar mi tüketsem
Lifli gıdalar olur yumurta olur bunlar sende vücudu oturtur
👍🏻👍🏻thanks
You are welcome
Zayifsin bol bol yemek spordan önce kusana kadar yemen lazım en az 15 kilo alman lazim
Çüşşş abi naptin sösksks doktorum boyuna göre kilon iyi demişti
45 e felan çikmaya calisicam bu boy 45 ideal olur ancak
Başlatma Dr ben ne diyorsam o
Abicim sen kimsin be boyuma göre iyiyimmm diyorummm ben başlatmana başlatma simdi
Kardeşim ben sporcuyum sana yanlış soylemedim
Abi ama 15 kilo ne foto atsam görürsün mesela ben iyiyim bu boya bu kilo ideal 45 e çikicam sadece
sporcu olman sporla ilgili her şeyi bildiğin anlamina gelmiyor ki kendi vücudumu taniyorum biliyorum yani
Bak şuanda çok zayıfdan 4 kilo fazlasin
Sandığından çok fazla biliyorum
evet abicik biliyorsun ama vücudumu bilemezsin kendimi en iyi ben tanirim ve boyuma göre kilom iyi niye inatlaştin bu kadar benimle😏😒
Tamam küçük hanım sen bilirsin temiz beslen yanlız spor yaparken
Peki 45 olsam yeter mi dicem gerçi sana göre 58
Kilo olmam gerekiyormuş en az söksslsks
Ztn en önemli şey beslenme benim için küçük hanim demezsek iyi olur kapiş
Maşallah vurdukça vuruyorsun rahmetli Muhammed Ali gibisin gerekli bişey olursa bana sor para istemem senden
Küçük hanım demem bir daha ismini bilmiyorum
okey
aferin
Mükemmel boyun kilon bu arada ❤️💐
Boyun kaç?
55
Sadece beş kilo alsan yeter sporlada destekle tabi fitness yap , sağlıklı karbonhidratlar al
Boyuna gore kilon cok iyimis
Boy onemli
1.55 boy
Pilatesle basla
Ya pilates olmaz
Neden
Squat yapip duruş bozukluğumu düzeltmek istiyorum ilk önce
Fizik nasil
Gayet iyiyim yani bi elbise giyince vs taşiyorum da niye ki
Pilates hocasiyim ben
Yardımcı olurum istersen
Yaz direkt buraya