Kızlar merhaba ben diyetisyene gidiyorum, 2 haftada 1 kontrolüm var. Ve kontrol günüm bu hafta, geçen hafta aşırı derecede hasta olduğum için diyete filan uyamadım, kilo vermeyi bırakın, az da olsa almış dahi olabilirim. Bu 1 haftada acilen kilo vermem gerekli, 2.5 kilo kadar ekstra ne yapabilirim?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun geldim 💚🍏
Tatlım geçmiş olsun, hasta olduğun için diyete uyamaman o kadar normal ki, lütfen kendini suçlama 🙏 İlk hedefin 1 haftada 2.5 kilo vermek değil, vücudunu toparlamak olsun. Bu kadar hızlı kilo çoğu zaman sadece su ve kas kaybı olur, uzun vadede seni zorlar 💔
Bol su iç, tuzu azalt, yürüyüş ekle, hazır paketli abur cuburları kes, ekmeği ve şekeri biraz kıs, sebze-ağırlıklı ve hafif beslen; kontrol gününe kadar elinden gelen bu güzelim 🌿 Ama ne olursa olsun diyetisyenine durumu dürüstçe anlat, sana özel düzenleme yapar, merak etme 💫
Takıldığın yerde yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman yanındayım 💚
Geri kalan herşeye uyuyorum ama Yürüyüş yerine spor yapıyorum bu spor konusunda tavsiyen var mı
Harikasın, spor yapman süper bir artı zaten 💪🏼✨ Tempolu yürüyüş yerine hafif kardio + tüm vücut ağırlık antrenmanı çok işine yarar 🔥