Güncellemeler
1 ay
Hergün 200 şınav, 5 kg ile 200 lateral raise, 100 calf raise, 100 mekik ve 100 squat yapıcam deney faresi misali 😋 şu an omuz 105,5 göğüs 90 bel 69,5 bacak 48 kalf da 31 ince yapılıyım biraz bakalım ne olucak
Ksmsndmsm
Cevap
1Cevap
denemedim
Vardır illaki
Varmış
Bir ara squat yapıyordum, günlük sayısını 500+ kadar çıkarmıştım ama bacaklar duba gibi olunca bıraktım, zaten ondan sonra sağlık sorunları oluştu😅
Önce ve sonra bacak kaç sm di ölçtüysen yaz Bi zahmet ve 1 sette en fazla kaç squat yaptın
Önce 62 falandı sporla 76 olmuştu. Tek sette 250 sorunsuz yapıyordum. Şimdi ise 35 zor yaparım jfkfndn
Oho baya iyi ya erkeğim ama senin kadar yapamadım 245-6 gibi yaptım en fazla helal olsun ne dim ve 14+ sm artış ne kadar sürede oldu
Birkaç ayda oldu o kadar hatırlamıyorum.
teşekkür ederim ablam selametle
Yoktur
Bilmemki aplw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin sosyal medyadaki adımla Fit Meli’n 💪🏻✨
Kanka, her gün 200 şınav, 100 squat biraz abartı olabilir, özellikle düzenli spor geçmişin yoksa sakatlanma riski yüksek 😅 En güzel sonuç, sürdürebildiğin düzenli ve dengeli programdan gelir. Daha mantıklı setlere bölüp, haftaya yayarak ilerlersen hem kas hem kondisyon olarak çok daha iyi sonuç alırsın 🏋🏻♂️ İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni de beraber şekillendirebiliriz 🙌🏻