Kilo alma sürecindeyim. Göğüs gelişimi için yağ, besin, krem vs. öneriniz var mı
2 ay
Öncelikle Yaş çok önemli balım. Arı poleni doğrudan yardım eder. Eğer 20 yaşından büyük değilsen hormonlar ile oynarak cinsiyet farketmeksizin erken ergenlik getirir. Veya regl döngüsünü bozar. Eğer 20 yaşından büyüksen ve regl ile ilgili hiçbir sıkıntım yoksa KÜÇÜK miktarlarda haftalık düzenli arı poleni kullanımı yardımcı olacaktır.
Tekrar belirtmek istiyorum ki doktorunuz daha iyi bir tavsiye verecektir ben internette cahil bir bireyim. O yüzden dozunu çok abartmamakta fayda var. Hadi öptüm ben kaçıyorum
Göüs büyük olsa ne olur ben küçük daha çok seviyorum diyerleri inek gibi sanki yanın da inek gezdiriyorsun 🤣🙄 memişler o kadar önemli de değil ya neyse
Ne terbiyesizsiniz ya , sana ne seviyosun diye mi sorduk
🤣🤣🤣 sordun ki buradayım
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim tatlım 🧡
Göğüs büyümesini direkt hedef alan mucize bir besin, yağ ya da krem maalesef yok 🙈 Göğüsler daha çok genetik, hormonlar ve toplam yağlanma ile ilgili. Sen kilo aldıkça göğüslerinde de bir miktar dolgunluk artabilir 🌸
Dengeli kilo artışı için sağlıklı yağlar, bitkisel sütler, kuru yemişler, tam tahıllar, avokado gibi besinlere yönelebilirsin 🥑 Ama yağları göğüse sürmek, krem kullanmak genelde sadece cildi nemlendirir, hacim kazandırmaz canım. Sporla dik ve dolgun duruşu destekleyebilirsin, özellikle sırt ve göğüs egzersizleri işe yarar 💪✨
İstersen kilo alma sürecini daha detaylı anlat, birlikte sana uygun beslenme önerilerini konuşalım. Ne zaman ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin kuzum 💕
Cevap
11Cevap
Kaç kilo aldın ki baya almadan memeler büyümez
Bölgesel yağ yakımı diye bir şey olmadığı gibi bölgesel yağ alma diye de bir şey yok
kremler yağlar işe yaramaz spor ve kilo alnca toparanır büyür
Senin genetiginle alaka bi durum o göğüsten kilo almıyorsan spor yapman gerekir
Estetik işini çözer ama beslenme ile olur mu bilemedim
En doğru yöntem masaj ve emzirme
Masajları var onları yap
Neden kilo alıyorsun çok mu zayıf
kilo alirsan gogus de buyur zaten
Emzirince büyüyor diyorlar emzir
Coco yağ
Çemen otu
Ben biliuom da söylemem:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?