Herhangi bir şey olursa sitenin moderatörlerini etiketleyebilirsiniz. Olmadı bana atın ben direkt şikayet ederim. Ya da siteye gönderirim. Henüz moderatör değilim ama elimden geldiğince yardımcı olurum. Siz sadece cevap vermeyin onlara
Sonuçta doğal yollarla olacak bişey. Ameliyat gibi bi anda değişim bekleme… motivasyon için de en güzel yolu 15 -20 günde bi fotoğrafla ve karşılaştır değişimi görünce zaten devam edeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Al karşına aynayı baka baka konuş, göğse gitmek daha kestirme felan de ikna olur 😂 olmadı tehdit et basene gitmeye devam edersen eritirim seni de 🤔
Basenlerden memnunum ama bunların büyümesi de şart 😂
Kilo aldıkça basene gidiyorsa yapcak bir şey yok gibi estetik dokunuşlar dışında
😥😥😥
Göğüslerin büyümemesi ırsi olabilir 🤔 Basenlerini eritmek istiyorsan bol bol yürüyüş yap veya yapabilirsen rampa çıkman çok iyi olur 👌
Belirli bir kiloya gelince egzersizlere başlayacağım. Kötü bir genetik yapı
Vücutta yağların toplandığı bölgeler vardır. Ve siz yağdan kalori aldıkça tüm vücudunuz alır. Tek bir yere gitmez. Sadece bir bölge daha çok beslenir.
Kol ve göğüs hariç her yere toplanıyor
Çok garip. İsterseniz göğüs egzersizleri çalışın. Kas ile büyütebilirsiniz
Egzersiz yaptım dikleştiriyor sadece. Kaldım böyle 😅
Yahu bu soruya bile cinsel cevap atıyorlar. Siteyi etiketledim.
Evet egzersiz dikleştirir ama iyi bakımdan sarkma yaşanmaz 😅
Beyinleri uçkurunda olduğu için. Onlarınra genleri böyle demek ki
Herhangi bir şey olursa sitenin moderatörlerini etiketleyebilirsiniz. Olmadı bana atın ben direkt şikayet ederim. Ya da siteye gönderirim. Henüz moderatör değilim ama elimden geldiğince yardımcı olurum. Siz sadece cevap vermeyin onlara
Teşekkür ederimm hiç uğraşmadan kaldırıyorum yorumlarını. Anne babası eğitememiş ben mi uğraşacağım
Haklısınız. Aile terbiyesi çok önemli. Ben teşekkür ederim 🙏
Basenligirl ahahha
Senin vücut tipin öyledir, dengeli olacak değil herkes.
Üf yaaaa
Üf püf yapma boşuna.. Annen, dayın, baban, halan nasıllar? Onların genlerini taşıyorsun sonuçta
Ben baba tarafına benziyorum onlar da hep tesettürlü. Bir fikrim yok
Tesettürlü olunca ne bileyim az çok fizik belli olur. Tamam kimsenin memesini incele demiyorum sana da..
Kanka bol giyiniyorlar hala bi memeni aç mı diyeyim 60 yaşında kadın zaten
Hâla memelerin hali ne xjskkz
Ya genetik başka bir şey. Hem dikmiş, dik olması iyi.. Sarkma yapmaz ufak ufak takılırsın
Sanal aşkım beni görünce şok geçirmesin 😂
Nude mu atacaksın
Ya atıyoruz karşılıklı ama foto da daha büyük duruyor 😂
Aynada büyük durur her zaman, foto da öyle. Fakat kendin bakınca ufak demi 😂
Adam şok geçirir fakat ufak olduğu için değil ahahsh
Aynada da küçük 😂 videolarda taktikle büyük gösteriyoruz
Aynı taktiği sana uyguluyor olabilir mi sevgilin ahajsj
Bamya oluyor başka bir şey 😂
Aa oluyor mu öyle yaa 😂 damarlı görünsün diye heralde sıkıyor sürekli 😂
Oralar detay ahahah
Zaten yeterince tahrik olunca damar oluyor..
Ya dur olay saptı 😂
Ay cidden ne anlatıyoruz biz 😂
Fazlasını anlatmak istersen buradayım 😅
Kilo aldığın zaman bel basen egzersizleri yap sadece göğüsler alırsın o zaman başka türlü olmaz ama göğüsleride hareket ettirmelisin biraz
Spor yaparak
Dikleşiyor ama büyümüyor
Buyutmek olayi farkli oksayarak buyitecegiz diyenlere inanma sarkar
Oksasann buyurrr
Kocakarı tavsiyeleri vol bilmem kaç
Puhahah sonucta tavsiye ask
Spor
Egzersiz yaptım dikleşiyor ama büyümüyor
Yolunu bulmuşsun zaten sen ama bi yeri atlamışsın. Sabır ve devamlılık..: bıkmadan devam ettir sabret zaman alır ama güzel olur
Haklısın
Sonuçta doğal yollarla olacak bişey. Ameliyat gibi bi anda değişim bekleme… motivasyon için de en güzel yolu 15 -20 günde bi fotoğrafla ve karşılaştır değişimi görünce zaten devam edeceksin
Boy ve kilon kaç?
Genetiktee yoksaaa
Zaten buyur ki
Oraya gitmiyor sanki her yere gidiyor orası aynı