Sağlık Kilo alarak göğüs büyütmek? Ne yağ yapar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Çok kilo almadım ama çevresi 4 cm büyüdü. Kilom 48 Güncellemeler+1 yıl Bana yağlanma bilmem ne diyenler ne yaşıyor ya boyum 1.65 kilom da 48 yağlı falan değilim Kilo alarak göğüs büyütmek? Ne yağ yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Bojinov_o Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 887 cevap paylaştı. Zayıf olman o kadar güzel ki Memen de küçükse ağızda gelir mis 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yediğin içtiğin hep gögüslere gidiyor demekki🙂 0 0 Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 853 cevap paylaştı. 44-45 kg olsan güzel. olurdu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne yaşıyorsun sen ya sen kimsin? Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Ben Ali sen? Yorumla Soran +1 yıl O anlamda mı dedim haddini aşan konularda konuşma dedim sanane ya 44 olsam füzel olurmuş sen ne haddine Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Düsüncemi soyledim soru sorarsan düsüncemi söylerim. Yorumla Soran +1 yıl Şu lafa bak düşüncesini söylemişmiş. Ben ne yağ yapar diye sordum? Bir kere sorum kilo almaya yönelik vermeye değil. Kafandan uydurma Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cevresi dediğin aşağı doğru uzanmış mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır göğüs çevresi göğüs ucu çevresi Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl He güzel o zmn bşde dik 😍🤭 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sarkmıştır o ne büyümesi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hiç de bile dimdik füze gibi ölçüsü de 85 Yorumla Culdesac +1 yıl Füzeye bak 85 :D Yorumla Soran +1 yıl Füzeden kastım dik olmasıydı. Ama anlamaya beynin yetmemiş gibi edatı dimdik kelimesine bağlı. Off Allah’ım yaratıyorsun takip et beyinleri yetmeyenleri al şu dünyadan 😇 Yorumla Culdesac +1 yıl :D Tamam füze Yorumla Soran +1 yıl Yerinde olsaydım hayatta kalmak için zekama güvenmezdim Yorumla Culdesac +1 yıl Füzelerim olsaydı ona güvenirdim :D Yorumla
Seyyaravukattt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Sırtın yağlandı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sırt ölçüm 70. Göğüs ölçüm de 85. Sırtım yağlı falan değil çoğu kıza göre belim falan ince epey zaten. Belim de 62 falan ölçüsü Yorumla Seyyaravukattt +1 yıl Memeler dikleşti o zaman Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaç beden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kiloluda değilsin ama büyük olmasi her zaman avantaj
Zayıf olman o kadar güzel ki
Memen de küçükse ağızda gelir mis
Yediğin içtiğin hep gögüslere gidiyor demekki🙂
44-45 kg olsan güzel. olurdu
Ne yaşıyorsun sen ya sen kimsin?
Ben Ali sen?
O anlamda mı dedim haddini aşan konularda konuşma dedim sanane ya 44 olsam füzel olurmuş sen ne haddine
Düsüncemi soyledim soru sorarsan düsüncemi söylerim.
Şu lafa bak düşüncesini söylemişmiş. Ben ne yağ yapar diye sordum? Bir kere sorum kilo almaya yönelik vermeye değil. Kafandan uydurma
Cevresi dediğin aşağı doğru uzanmış mı
Hayır göğüs çevresi göğüs ucu çevresi
He güzel o zmn bşde dik 😍🤭
Sütyen sıkmıyormu göğsünü
Boyunla orantılıysa sıkıntı olmaz
göğsünüzü ölçüyor musunuz ya
Başka yöntemlerde var.
Sarkmıştır o ne büyümesi
Hiç de bile dimdik füze gibi ölçüsü de 85
Füzeye bak 85 :D
Füzeden kastım dik olmasıydı. Ama anlamaya beynin yetmemiş gibi edatı dimdik kelimesine bağlı. Off Allah’ım yaratıyorsun takip et beyinleri yetmeyenleri al şu dünyadan 😇
:D Tamam füze
Yerinde olsaydım hayatta kalmak için zekama güvenmezdim
Füzelerim olsaydı ona güvenirdim :D
görmeden yorum yapmak zor
memen sarkar bırak küçük ve dik kalsınlar
Sırtın yağlandı
Sırt ölçüm 70. Göğüs ölçüm de 85. Sırtım yağlı falan değil çoğu kıza göre belim falan ince epey zaten. Belim de 62 falan ölçüsü
Memeler dikleşti o zaman
Kaç beden
Çok mu küçüktü ki
Yağlanirsin
Devam buyolda
Sarkma olmadı mı
Boyun kaç