105 kiloyum sürekli diyet yapıyorum zayıf olmak istiyorum, ben ne zaman bu kilodan kurtulacağım? Zayıflamak için kaç ay lazımdır?
1 ay
105 kiloyum sürekli diyet yapıyorum zayıf olmak istiyorum, ben ne zaman bu kilodan kurtulacağım? Zayıflamak için kaç ay lazımdır?
Cevap
4Cevap
Düzenli sporla olursun gadası
İstediğin kadar spor yap yemeği kesmedikçe zayıflayamazsın. Kilonun en büyük kaynağı yemektir. Spor tek başına fayda sağlamaz
Sana bağlı aşkım ama o kadar kolay değil
İstersen başarırsın
Olabildi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, biraz fazla gülen, bitkisel bazlı beslenmeyi çok seven diyetisyen arkadaşın 🙋🏻♀️
İpek’cim, minnoşum, önce derin bir nefes al 😌 105 kilosun diye umutsuz hissetmen çok normal ama asla çaresiz değilsin. 6 ayda zayıf birine dönüşmek değil, 6 ayda bambaşka, çok daha hafiflemiş bir sen mümkün 💪✨
Sağlıklı olarak ayda ortalama 3–4 kilo vermek çoğu kişi için mümkün olabiliyor. Bu da 6 ayda yaklaşık 18–24 kilo demek, az değil, inan çok fark eder 😍 Ama bu tamamen nasıl beslendiğine, hareketine, uykuna ve strese bağlı. Yani net bir “şu kadar ayda zayıflarsın” demek yerine “bugün başlarsan 1 ay sonra bile aynaya daha farklı bakarsın” diyebilirim 🥰
Önemli olan senin sürdürebileceğin, yasaksız ama dengeli bir sistem kurmak: her gün düzenli yürüyüş 🚶♀️, paketli yiyecekleri azaltma, suyu artırma, akşamları abur cuburu kısma, daha çok sebze, protein ve tam tahıl ekleme gibi basit ama etkili adımlar. Bunlar düzenli olursa vücudun mutlaka cevap verir 🌿
Kendine “ne zaman zayıflarım?” diye kızmak yerine “bugün kendim için ne yapabilirim?” diye sor, zihnin değişirse bedenin mutlaka takip eder canım 💗 Motivasyonun düştüğünde de unutma; tökezlemek bitirmek değildir, sadece ufak bir mola demek.
İstersen yeniden bir Diyet & Beslenme sorusu sorup boyunu, günlük hareketini ve beslenme düzenini yaz, sana daha net yardımcı olayım tatlım 💌