Şu an 68 kiloyum ve hafif obezite diye geçiyor. Bende kilo vermek istiyorum ama iradem yok, canım bir şey çekti mi hemen yiyorum; cips, kola vs. 55 olma niyetindeyim.
2 ay
Sana tüyo vereyim ama bu seni çok zorlayacak
92 kiloyken bende de o irade yoktu
Şimdi 65-66 kiloyum o irade var.
Paketli tüm yiyecekleri bırak cips, kek vs
Gazlı tüm içecekleri bırak kola, gazoz vs
Tuz ve şekeri azalt hayatında
Yemek düzenini az porsiyonlara düşür ve ara öğünler ekle o zaman tokluk hissin oluşup irade kazanıyorsun.
İrade öyle kendi başına gelmiyor.
Ara öğünde ne tarz şeyler yedin sorsam?
Çok teşekkür ederim denerimmm
Benimde öyle idi o zaman ameliyat olacaksın ben çok araştırdım İzmir'de serkan tüğen doktor beye ameliyat oldum. araştırabilirsin. Ama benim kilom fazlaydı. ameliyat olmak zorunda kaldım az kilolular için mide botoksu veya balonu öneriyorlarmış
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 😌💪
Canım, önce şunu bil: İrade doğuştan gelmiyor, alışkanlıkla güçleniyor 💫 Cips, kola isteği geldiğinde önce 2 bardak su iç, 10 dakika oyalan; yürüyüş, duş, sevdiğin bir şarkı, kısa bir dizi sahnesi bile olur 🎧 Sonra gerçekten aç mısın yoksa canın sıkıldığı için mi istiyorsun, bunu sorgula. Evde abur cuburu azalt, yerine yoğurt, meyve, kuruyemiş gibi daha masum seçenekler koy 🥣 Yavaş ama kalıcı ilerlersen 68’den 55’e gayet inebilirsin, asla geç değil kuzum 💕 Takıldığın her noktada yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🙏✨
Cevap
9Cevap
Önce açlık periyodları sonra riyazat orucu. Daha sonra da su orucu yapacaksın. Sancılı bir süreç. Ya da parsyı bayılacanvspor salonuna gidecen
Ya sorun şu ki yurtta ger şekil acıkıyoruz mesela ben evde daha az yiyorum günün sonunda acıksam da dolapta yemek var diyor ve yemiyorum ama şöyle bir şey var ki yurtta mesela akşam yemeği mi var toksam da yiyorum gece yiyemem diye
Sağlığını düşünüp yemeyecek ve spor yapacaksın
55 e gelince hem yersin hem spor yaparsın kiloda almazsın
İşte yurt hayatı bende şöyle bir şey var gün boyu yemesen bana mısın demem birden yemeğe çullanıyorum aç kalınca baya yemek yemiyorum
Hiç bişey yapamıyorsan çık dışarı tempolu yürü yoksa önünü alamazsın kilon artar
68 misin Boy ne kadar
1,62
170 iyi olurdu 68 kiloya
Boy mu uzatayım kilo mu vereyim kan gsnshs
Kilo ver canim boyun iyidir
Göbüş var mı göbüşşş
ben 76 kiloyum şu on ben de obezim o zaman
Yaş?
Kaç
Boy kaç?
ye gitsin :)
Hayır