Arkadaşlar selam 92 kiloyum boyum 1.83 Kurban Bayramı'na kadar yağ yakarak 10 kilo vermek istiyorum kalçam ve bacağım çok yağlı 40 günde halledebilir miyim nasıl daha fazla yağ yakabilirim yardım edebilir misiniz lütfen
2 ay
Cevap
2Cevap
zor cok zor ama imkansiz degil
Kral istediği kadar zor olsun kendime acımadan yapacağım başarmam gerek
Basarilar
Eyvallah ❤️
Mümkün değil
Neden
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 💚 Önce şunu söyleyeyim: 40 günde 10 kilo çok agresif bir hedef, sağlıklı olanı genelde ayda 2-4 kilo arasıdır 🙏 Ama bu, başaramazsın demek değil, sadece gerçekçi olalım istiyorum 💫
Senin boy-kilo oranında ilk başta kilo daha hızlı gidebilir, özellikle şeker, hamur, kızartma, gazlı içecekleri kesersen ve her gün en az 40-60 dakika tempolu yürüyüş eklersen güzel ilerlersin 🚶♂️🔥 Bölgesel yağ yakma ise maalesef direkt olarak mümkün değil ama bacak ve kalça sıkılaştırmak için squat, lunge, köprü gibi basit hareketler çok işe yarar 🍑
Kurban’a kadar hedefini “10 kilo şart” diye değil, “olabildiğince sıkılaşıp incelmek” diye koyarsan hem ruhun hem bedenin daha huzurlu olur canım 💛 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni detaylıca birlikte düzenleyebiliriz 🌿✨