20 günde günlük 2 bin kalori yaksan... 40 bin kalori yapar.. zaten.. hesapta yanlış zaten dur jafam güzel.. 7500 kalori 1 kg yağ.. 5k 37.500 yapar.. yani 0 gıda beslensen anca diyeceğim ama.. onda da vücut kıtlık moduna girer yağı tutar kas kaybedersin
Yani ilk zamanları daymaz isek.. su kaybı bağırsak mide boşalması zaten 2 kg yapar.. onu artı deriz.. sadece yağ der isen. max spor yapar isen ve 1000 kalori alır isen spor da 200 desen 800 yapar günlük.. 1200 kalori açık demek.. 24 bin 20 günde yapar.. max 3.5 4 kg yağ verirsin.. artı iki de yalancı kilo kaybı desen.. o diyeti bozduğunda hemen alacağın kilo.. tartıda eksi 5 alrı kilo çıkarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
5 günde 20 kg yağ yakamazsın.. teknik olarak imkansız.. 1 kg yağ 7.500 kalori.. oradan hesapla... 15 bin kalori açığı vermen gerek..
5 günde 20 kg yağ dememiştim ki._.
tamam işte.. yanlış yazmışım ama hesap doğru..
20 günde günlük 2 bin kalori yaksan... 40 bin kalori yapar.. zaten.. hesapta yanlış zaten dur jafam güzel.. 7500 kalori 1 kg yağ.. 5k 37.500 yapar.. yani 0 gıda beslensen anca diyeceğim ama.. onda da vücut kıtlık moduna girer yağı tutar kas kaybedersin
20 günde en fazla ne kadar verebilirim siz bilir kişi gibisiniz gibi geldi dkfkd
Yani ilk zamanları daymaz isek.. su kaybı bağırsak mide boşalması zaten 2 kg yapar.. onu artı deriz.. sadece yağ der isen. max spor yapar isen ve 1000 kalori alır isen spor da 200 desen 800 yapar günlük.. 1200 kalori açık demek.. 24 bin 20 günde yapar.. max 3.5 4 kg yağ verirsin.. artı iki de yalancı kilo kaybı desen.. o diyeti bozduğunda hemen alacağın kilo.. tartıda eksi 5 alrı kilo çıkarsın
Abi naptın 2100 kalori alıyorum ben günde 1200’e çekersem atak geçiririm 😭
bişi olmaz.. multivitamin al hergün.. bol bol su iç.
3 gün sonra acıkmazsın bile zaten
Eylulun gelecegi ocak ayindan belliydi cok gec kalmissin
Ocak ayından beri 30 kilo verdim zaten?
kactan kaca dustunuz?
105’ten 75’e
Boyun kac?
175
Boy kilo orantina gore ideal bence eylul ayina birsey kalmadi zaten ama protein agirlikli beslen ve bol su tuket
Gut hastası olacağım yakında et tüketmekten 🥲🥲 tatile gideceğim ülkede 60 kilo üzeri obez kabul ediliyor 🥲
Mümkün değil maalesef. Yani yağdan veremezsin hepsini.
Birazı kastan gitse de olur aslında
Tencerede yüksek ısıda yakabilirsin
Tencere olması şart mı?
20 gün bir diyet için fazla
Yapamazsin
Spor yaparak
Mesela ne tarz bir spor?
Sabahları koşu. Sukuat turu şeyler
Seks yap
Vaay Einstein çok zekisin sen ya
Biliyorum
Söylemene gerek yok