Arkadaşlar 5 kiloyu 40 günde verebilirim heralde dimi? Ne yemeli ne yapmalı? Bacaklarımı nasıl şekle sokarım? Yardım edin lütfennnn
Boy: 1.59
Kilo: 61
Boy: 1.59
Kilo: 61
40 günde değil 4 haftada hatta 3haftada bile çok rahat verebilirsin o kiloyu. Ilk olarak sabah her kalktığında limonu ya da çubuk tarçın atılmış su içerek başla güne. Günde 2-2,5 litre su tüket su çok önemli zayıflamada ve makarna pilav beyaz ekmekten uzak dur. Tam buğday ya da kepekli ekmeği tercih et. Aynı zamanda 3beyaz-> un , şeker , tuz bunlardanda uzak durmaya çalış. Haftada en az üç kez yürüyüşe çıkmaya çaılş. İşk başta biraz zor gelebilir türklerdeki lapgötlük yüzünden ama :D bu yürüyüşlere alıştın mı bırakamıyosun cidden:) birsek yürüyüşlede kalmaz doğal olarak internetten kalça ve bacak eritme egzersizlerine bak ve bunları hayatına düzenli olarak geçir. Hiç bir zaman az yemiş olmak için öğün atlama öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatır, günde en az beş öğün tüket bu öğünlerde yemek değil mesela meyve, sebze, kuru incir, kuru kayısı vb kuru meyveler tüket akşam yediden sonra mümkün mertebe bişey yeme sadece yine küçük bir öğün olarak bir kase yoğurt tüketebilirsin yanında yine bir meyve olabilir. Ve sakın hergün tartınma bu biz kızlar açısından çok moral bozucu oluyor ve motivasyonu düşürüyor bir ilk gün tartın birde haftanın sonunda :) sana kolay gelsiin gelişmelerden beni de haberdar et :)))
cenetten mi düştün sen anlayamadım ki? çok sağol canım bunları göz önünde bulundurucam:)))
Hahaha yok canım :D bende zayıflamaya çalışıyorum bide hedefteki meslek diyetisyenlik olunca öyle işte :))
iki günde bir hiç yeme :D :D ben farklı bir versiyonuyla bir ayda 12 kilo vermiştim ama tehlikeli (umrumda mı? hayır)
wowww ben iki gün hiç yemeyip 5 kilo versem 50sini geri alırım heralde:))
:D :D o da bişey
yürü bol bol yürü hem bacak kasların kendine gelir hem zayıflarsın. ama hayvan gibi yemek yeme hafif ve az yemekler
evet yürümek iyi geliyo ama nasıl yürümem lazım? mesela bir koşubandında kaçta yürümeliyim
Ekmeği kes... Protein ağırlıklı beslen... şeker ve tuzdan uzak dur...
Cevap
11Cevap
Çok kolay. 1 haftada bile 3 kilo verebilirsin ben 2 haftada 7 kilo verdim meşhur diyetimin adı dukan diyeti :)
dukan diyeti nasıl bişi canım? verdiğin kiloyu geri almıyormusun sonra?
Senin elinde olan bişey atak evresi ve seyir evresi var önce atak evresiyle basliyosun bu evre en çok kilo verilen evre. 1 hafta yap ama bir haftadan fazla yapma 4 kilo falan vericeksin sonra seyir evresine başla haftalık 1 ya da 2 kilo veriyosun istediğin kiloya ulaştığında ise dengeli sağlıklı beslen ve günde 20 dakika tempolu yuru.
verirsin rahatça
az ye
bol su iç
az yağlı ye 3 beyazdan uzak dur
bol yürüyüş yap
koşarak kilo verilmez diye duymuştum egzersizler ve yürüyüş yeterli olur galiba.
çok sağol canım koşmiyim diyosun yani? ben yürüyüş arasında koşu da yapıyorum bazen. zaten az yiyip bol su içiyorum, sadece sabah yiyorum ekmek. umarım veririm:(
canım koşarak kilo verilmiyormuş öyle duydum ve okudum. yüz istersen, bol bol yürüyüş yap, egzersizler yap, plates yap. evet az da olsa ekmek ye.
Sabah sporu yap, düzenli ve sağlıklı beslen, tatlı ve abur cubur haftada en fazla bir defa ye, geç yemek yemeyi kes. Bunları gerçekten yaparsan 5 kilodan fazla bile verirsn.
hadi bakalım, dediklerini göz önünde bulundurucam. sabah sporu olarak ne yapmalıyım? yürüyüş, yüzme falanmı
Yüzme daha iyi olur ya da koşu. Yorulmalısın spordan sonra
Ben 56 kiloydum çok abur cubur yiyordum kestim 49um şu an 2ay oldu vereli yni :)
ohh adına çok mutlu oldum canım:) ben abur cubur yemiyorum ama nedense hala veremedim. bir şu 60lardan kurtulsam o bana yeter. 59a düşemedim valla bitürlü
evet bende aynen öyle yapıyorum. mesela bir öğünü az yiyince öbür öğünde çok fazla yiyorum, kilo alıyorum:( ben günde 3 litre su içiyorum. koşu bandında yürümek daha kolay geliyo 4-5 hızında koşmak iyimidir?
:)) benim kilo sende olsa kaldıramazsın boy 1.71 kilo 70 :))
evet senin boy uzun, ben 70 kilo olsam sumo güreşçisi olurdum valla:)))
benim kuzenim 40 günde 35 kilo verdi yemn edeirm abartısız ölüm diyetine girdi bisiklet sürdü
Arkadas sabahta sordun cevap verdik ya,, Kaç kere soracaksın aynı soruyu?
ahahah sabah ben sormadımki kardeşim:D
olabilir valla. ama aynı sorunun cevabını buraya yazabilirsin kardeş
sabah 40 günde 5 kilo degilde, 5 ayda 40 kilo sorusu vardi onunla karistirmis olmalisin :D
olsun sorun diyil:) nasıl spor yapmalıyım peki?
:( off Ayenn ya şu 5 kilolar yok mu benimde bacaklardan vermem lazım
aynen benimde ablacım yaa:(
Elma sirkesi ic sabah aksam
suya mı katıyım?
Sek icsen daha etkili olur
Yeme
Icme
Sıç
Ozaman verirsin ;)
keşke öyle kolay olsa be kardeşim
Ağır sporlar yap kardeşlik. Boks , kickboks gibi.
ben 2 ayda 20 kilo verdim sen 40 günde diyon :D
nasıl yaptın dostum ya anlatttttt
1. si sevgi gücü önemli özele girmicem 2. si her sabah kalkıp 1 saat yürü ya da koş 3. sü sadece salata yoğurt süt yumurta yedim ekmek asla yok tabikide kim ne derse desin sagllıklı ya da sağlıksız 2 ay dan bişey olmadı hayla sapa sağlamım :D
gunde 3 saat spor yaparsan verırsın
günde 3 saat nasıl spor yapmalıyım? yüzme mi, yürüyüş mü?
İdda oranları ney kanks :)
canım tayt gıycen koscannn
evet canım bende koşuyorum ama koşmak sağlıksız veremezsin onunla diyolar. malum benimde basen bölgem geniş, bacaklarım kalın yani. o yüzden yürüyüş daha iyi mi dersin?
Fazla sevişirsen rahat verirsin :)
neden 40 gün?
Mastürbasyon yap bol bol
bana ver abla yabancıya gitmesin
bisiklete bin
bisiklet bacakları kasa çevirmez mi? benim bacaktaki yağı eritmem gerek
40 günde ne kadar kasa çevirecek. zaten kadınlarda kaslanma öyle çok olmaz. merak etme
40 gün yemek yeme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar