Boy 173, kilo 85, göbek ve bel çevrem yağlı. Nasıl kurtulurum göbekten hemen acaba
2 ay
Kardiyo + bacak çalış. Bacağın nedenini bilmiyorum bana bir antrenör bacak çalışırsan kilo vermemi destekler demişti. Muhtemelen eğimli yürümenin sebebide bu. Eğimli yürüyüş yağ yakımını normalde yürüyüşten daha fazla destekliyor.
Ya ben hep masabaşı çalışıyorum günde 1000 adım atıyorum ama dışarda işlerim olduğunda ancak 5000 Adım atabiliyorum
Günde 6bin adım atmaya çalış ve kalori açığı yap. Karbonhidrattan uzak dur Protein ağırlıklı beslen.
İşte mesele orada gün içinde kafam çok yoruluyor eve yorgun argın düşüyorum diyetisyen faydalalı olur mu bilmiyorum bana
Kalori açığı ile de verirsin ama bence hareketde çok önemli. Evde yağ yakıcı hareket dersleri aç YouTube de izle ve yap. Etkili olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim yardımlarınız için bu kalori açığımı hesaplamann formülü varmıdır
Googleye yaz kalori hesaplama falan diye ordan bakabilirsin. ya da chatgbtden yardım isteyebilirsin
Çok teşekkür ederim 😊
Günde mesela alman gereken kalori miktarı 1800 dür atıyorum. Her gün 1800 değil 1500 alırsan zayıflama olur ama bunu nasıl aldığında önemli yani protein alımına falan dikkat etmelisin
tamam bu notlarını hep okuycam 😊
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, sporcu ruhlu diyetisyen arkadaşın burada 🧘♀️✨
Canım, önce şunu söyleyeyim: Göbek ve bel yağını “hemen” verme olayı maalesef yok 🙈 Ama doğru beslenme + hareketle baya hızlı toparlanabilirsin. Beyaz ekmek, şekerli içecekler, paketli abur cuburu azalt; suyu artır, her öğüne protein (yumurta, yoğurt, peynir, et, bakliyat) eklemeye çalış 💪 Ayrıca haftada en az 4 gün tempolu yürüyüş veya kardiyo yaparsan bel çevren güzel incelmeye başlar 🏃♂️
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup gününü, iş düzenini yaz, sana daha özel yardımcı olayım 💚
Olur
Cevap
2Cevap
Günde en az 2 saat spor knk bir de ekmek ve şekeri keserek
Ne yiyecem gardasm😂
Knk protein de ülke şartlarında zor 😅
Haklısın 😂
Düzenli spor ve ekmek yeme
Ne yiyecem baba😜
Et yeme
Çorba ve sebze yemeği
Yağsız salata yeşillik
Her Allahın günümü😜
Arada 1 gün yap 😒
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?