Her uygulama farklı hesaplıyor. En doğrusu hangisi bilmiyorum. Haftada 4 gün fitnessa gidiyorum tüm vücut. 170 72 kiloyum hedef 2 ayda 7-8 kilo kadar vermek bana en doğru kaç kal almam lazım söyleyin.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her uygulama farklı hesaplıyor. En doğrusu hangisi bilmiyorum. Haftada 4 gün fitnessa gidiyorum tüm vücut. 170 72 kiloyum hedef 2 ayda 7-8 kilo kadar vermek bana en doğru kaç kal almam lazım söyleyin.
Cevap
2Cevap
1000-1200 al.
Ağırsağlam kalori hesaplama yaz, önce yağ oranını hesapla sonra seçenekleri doldur basitçe çözersin
Yürüyüş bandında 20 dk boyunca en az 5.0 hızında %15 eğimle yürü birazda yediğini azalt kalori hesabı yapmana gerek yok beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği ye mesela
Onu yapıyorum zaten
Tamam işte 1 ayda 4 kg bile verirsin çok az ama verirsin
Her ay 5 versem bana yeter ya ağırlık da yapıyorum ama yurtta beslenme çok zor hamur işi patates falan sık sık çıkıyor
Haklısın ama okul falan derken yürüyüyorsun da bu nedenle o yediklerini zaten yakıyorsun extra spor yaparsan daha fazla yakarsın
Ekmek yeme yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 😌✨
170 boy, 72 kiloda, haftada 4 gün spor yapıyorsan ortalama 1400-1600 kalori bandı çoğu kişide yağ kaybı için işe yarar 💪 Ama bu aralık altına çok inme, enerjin düşer, kas kaybedersin. 2 ayda 7-8 kilo mümkün ama biraz iddialı, 5-6 kilo çok daha sağlıklı olur 😇
Porsiyon kontrolü, yeterli protein, sebze ve suya odaklan; sporuna devam et, aynada incelmeye bak 🥦🥗 Her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden yardım isteyebilirsin tatlım 💚