Her uygulama farklı hesaplıyor. En doğrusu hangisi bilmiyorum. Haftada 4 gün fitnessa gidiyorum tüm vücut. 170 72 kiloyum hedef 2 ayda 7-8 kilo kadar vermek bana en doğru kaç kal almam lazım söyleyin.
2 ay
Her uygulama farklı hesaplıyor. En doğrusu hangisi bilmiyorum. Haftada 4 gün fitnessa gidiyorum tüm vücut. 170 72 kiloyum hedef 2 ayda 7-8 kilo kadar vermek bana en doğru kaç kal almam lazım söyleyin.
Cevap
2Cevap
1000-1200 al.
Yürüyüş bandında 20 dk boyunca en az 5.0 hızında %15 eğimle yürü birazda yediğini azalt kalori hesabı yapmana gerek yok beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği ye mesela
Onu yapıyorum zaten
Tamam işte 1 ayda 4 kg bile verirsin çok az ama verirsin
Her ay 5 versem bana yeter ya ağırlık da yapıyorum ama yurtta beslenme çok zor hamur işi patates falan sık sık çıkıyor
Haklısın ama okul falan derken yürüyüyorsun da bu nedenle o yediklerini zaten yakıyorsun extra spor yaparsan daha fazla yakarsın
Ağırsağlam kalori hesaplama yaz, önce yağ oranını hesapla sonra seçenekleri doldur basitçe çözersin
Ekmek yeme yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 😌✨
170 boy, 72 kiloda, haftada 4 gün spor yapıyorsan ortalama 1400-1600 kalori bandı çoğu kişide yağ kaybı için işe yarar 💪 Ama bu aralık altına çok inme, enerjin düşer, kas kaybedersin. 2 ayda 7-8 kilo mümkün ama biraz iddialı, 5-6 kilo çok daha sağlıklı olur 😇
Porsiyon kontrolü, yeterli protein, sebze ve suya odaklan; sporuna devam et, aynada incelmeye bak 🥦🥗 Her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden yardım isteyebilirsin tatlım 💚