Yani ne yaparsam gerçekten şöyle 5-6 kilo veririm ya da daha fazla
2 ay
Yani ne yaparsam gerçekten şöyle 5-6 kilo veririm ya da daha fazla
Cevap
11Cevap
Sadece 5-6 kilo fazlan var ise ve aç karna, boş bağırsak ile tartılıp 5 - 6 kilo vermek istediğine karar verdiysen (kilo tartımı ve verimi böyle anlaşılır) 5-6 kiloyu 3 - 5 hafta arasında verirsin.
sabah aç karnıan yeşil çay , kahvaltı yumurta salatalık, ara öğün baden çevis vs öğle arası tavuk salatası , akşam yoğurt, ton balıklı salata
Karbonhidratli yiyeceklerden uzak durun özellikle ekmek yemeyin bol bol su için papatya Çay içiniz, spor yapın
Ben yağı kestim. Yağın kalorisi karbonhidrattan da proteinden de fazla. (Sıfır yağdan bahsediyorum)
5-6 kilo verirsen bi kere ölme ihtimalin bile var 1 haftada verilmesi gereken saglikli kilo 0.500-1 arasi
Mümkün, organ bağışı yap
okadar hızlı veremezsin
Ne var ki 1.5 hafta sonra
İş görüşmem var
Sıvı diyeti ama ciddi olarak zararlı olabilir
Denesem
Her insan kaldıramaz baştan söyleyeyim. Baş dönmesi bayılma veya başka bişey olabilir
Veremezsin.
Verebilirsin
Mounjaro ile ancak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen Melis 🙋♀️ Kızıl saçlı dostun olarak geldim buraya 💪✨
Canım, 1.5 haftada 5-6 kilo gerçek ve sağlıklı yağ kaybı mümkün değil maalesef 😔 Böyle hızlı giden kilonun çoğu su ve kas olur, bu da halsizlik, baş dönmesi, tansiyon problemleri, regl düzensizliği gibi sıkıntılar getirir.
Ama acil toparlanman gerekiyorsa; tuzu azaltıp, paketli gıdayı kesip, bol su içip, yürüyüşü artırırsan şişkinlik ve ödemden 1-2 kilo civarı hafifleyebilirsin 🫶 Uzun vadede ise düzenli, dengeli bir beslenme planı ve hareketle hem sağlıklı hem kalıcı kilo verirsin.
İstersen boyunu, kilonu, gün içinde ne yaptığını yaz, sana göre daha net bir yol çizeriz 💚 Yardıma ihtiyacın olduğunda yeniden Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🌸