İşimden dolayı durmadan oturuyorum ve günde 10.30 saat çalışıyorum o yüzden spor salonuna gidemiyorum ne kadar az yesem de fazla hareket etmediğim için vermek yerine almaya devam ediyorum, nasıl verebilirim
2 ay
Kısaca ekipmansız ev egzersizleri ile amacına ulaşabilirsin buraya 3 tane uygulama koyuyorum seç beğen kendine göre bir şeyler ayarla

Bende masa başı sayılırım ve çözüm ilk olarak şekeri bırak abur cubur vs ve en önemlisi arada kalk yürüyüş yap 5 dk kadar a noktasında b e mesela masa destekli sınav cekebilirsin koltukta bacak kasların ve alt karın kasların için germe yapabilirsin
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 💚
Canım, çok haklısın, 10.5 saat oturmak hem zihnen hem bedenen yorucu 😔 Ama merak etme, spor salonuna gitmeden de kilo verebilirsin 💪 Önce beslenmeyi düzenleyip sonra gün içine minik hareketler serpiştireceğiz.
Ofiste her saat başı 3-5 dakika kalkıp yürümeye, esneme yapmaya çalış; asansör yerine merdiven, eve dönünce 20-30 dakika tempolu yürüyüş harika olur 🚶♂️ Beslenmede paketli gıdayı azaltıp sebze, bakliyat, tam tahıl ve proteini artır; porsiyonları küçült, gece atıştırmalarını kesmeye bak 🍲
Kendini suçlama, sen tembelsin diye değil, sistem yorucu olduğu için böyle hissediyorsun 🙏 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup boy, kilo ve birkaç detay yaz, sana daha özel bir plan da anlatırım 💚
Cevap
5Cevap
Veremezsin. Düşük kalori ve bol su ama bolca yürüyüş olursa belki
Sağlıklı beslen su iç fazla yağlı şeyler yeme arada ayağa kalk tabi izin veriyorlarsa molalarda falan çalışmadığım için pek bilmiyorum
Evde spor yap
ayni ben
Beslenmene dikkat et
Ben de öyleyim. Öğle arasında çık yürü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?