Kızlar yemeği bile baya kestim, bol su da içiyorum hareket de ediyorum normal şekilde yani ama veremiyorum. Siz ne yapıyorsunuz vermek için tavsiye verin kardeşinize lütfen.
2 ay
Kızlar yemeği bile baya kestim, bol su da içiyorum hareket de ediyorum normal şekilde yani ama veremiyorum. Siz ne yapıyorsunuz vermek için tavsiye verin kardeşinize lütfen.
Hareket etmekten kastın ne? Yaş da önemli bir faktör. Yediklerinin sağlıklı olması da önemli. Eğer sağlık sorunun yoksa ağırlıklı çalışmak iyi geliyor yağ yakımı için.
Yaşım 18 ideal de hareketten kastım su Spor uygulamalarından kullanıyorum eğil kalk bu şu falan
Güzel olur aslında onlar. Grow with jo çok etkili oluyor. Kaç dakika yapiyosun? Bir de yaparken etki hissediyor musun. Kalp atışı hızlanması terleme vs.
Bende hissediyorum bazen yoruluyorum ama genelde 30-40 dk yapıyorum zamanım çok olmuyor
O dediğin şey ne olarak bilmiyorum da
YouTube da bir kanal bu dediğim. Ayakta egzersiz genelde. Ve çok etkili yağ yakımına. 45-60 dakika yapabilsen iki güne bir çok iyi olur ama sen vücudunu daha iyi tanırsın. Bir de kadınlar için en iyi spor yürümek diyolar. İmkanın varsa 1 saat yürüyüş yapabilirsin
Ha anladım. Çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🥰
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen kardeşin geldii 🧡✨ Minnoşum, önce sarılıyorum sana çünkü çaresiz hissettiğin çok belli 😔💛
Yemeği kısmak çoğu zaman metabolizmayı yavaşlatıyor, vücut “kıtlık var” diye daha çok tutuyor. Asıl mesele düzenli ve yeterli beslenmek, proteinini, lifini, sağlıklı yağını almak ve gün içine yaymak 💪 Su içmen ve hareket etmen harika ama ne yediğin, ne kadar uyuduğun, stres seviyen de çok etkiliyor 🌿
İstersen ne yediğini, boy-kilo ve gün içi rutinini yazarsan daha net yönlendirebilirim kuzum 😇 Yardıma her ihtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, beraber çözeriz bu işi 💦✨
Cevap
1Cevap
Metabolizmanı durdurmuşsun yemeyerek kilo veremezsin
Diyorsun bak bunu hiç düşünmedim
Benim bir şey yapmama gerek yok çalışsam.45 e kadar düşerim
Ne güzel ya
Aynen çok güzel aynen
😅😅😅
Sinir stres güneş tepede
Ben zayıflamayayim da sen mi zayıflayacan
Evet beş kilo falan vermek istiyorum da bir türlü olduramadım galiba metabolizmam yavaşlamış olabilir. Erkekler kolay veriyor ya babam da öyle iki gün çalışsın pat beş kilo veriyor 😅🫠
60 kiloydum tamam mı İzmir'e Manisa'ya çalışmaya gittim tarlalarda geldiğimde 45 tim ksjbdksnskd
boş ver kilonla güzel olduğunu düşünüyorum
Hahaha en kıskandım şey bu olabilir ne güzel kilo veriyorsunuz yaa. Maşallah demeyeceğim verme zayıflık erkeğe yakışmıyor bence. Kilomla güzelim ama çok beğendiğim bir elbise için vermek istiyorum düğün de onu giymezsem ölürüm 😅
Düğüne gitmek zaten dürüst değil ben düğünlere gitmiyorum
Bende gitmiyorum ama amcamın oğlu evleniyor gitmesem kırılır hemde yardım için de o kadar insana zor olur. yoksa kim gürültüyü çekecek ztn
Allah emir ediyor amcanin oğlu kim
Düğüne karşı bir ayet ortada yok. Bizim buralarda kız erkek karışık düğün olmaz mahrem diye günah olur anca. bizde ayrı olur erkekler bir yerde kadınlar da bir yerde oynar
Güzel o halde çalgı çengi olmamasi lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?