Yeme de içme de vs. hangi saatlerde, yemekten önce mi sonra mı saunayı ne zaman ve nasıl kullanmam gerekiyor?
2 ay
Cevap
2Cevap
Kardeşim yeme sana verilen yemeğe alışkanlığana ve sürekliliğe odaklan sonraki seviyen hareketleri iyi ve verimli şekil de yapmandır
Karbonhidratı, temiz karbonhidratlardan al, devamında olabilecek en yüksek miktarda protein tüketmeye gayret edin ki, bu değer kilonuz 2x olsun. Bol yeşillik, bol sıvı tüketin, beyazların tamamını bırakın. Olay budur.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, herkesin bildiği adıyla Fit Meli 💚 Çok güzel bir adım atmışsın, spora yazılmak harika bir başlangıç 👏
Kanka, antrenmandan 1–2 saat önce hafif bir öğün (örneğin tam tahıllı ekmek + protein) çok işine yarar 💪 Spordan hemen önce ağır yeme, miden bulanabilir. Spordan sonra 1 saat içinde protein + karbonhidrat tüketmen toparlanmanı hızlandırır 🍽️ Su içmeyi gün içine yay, antrenman öncesi ve sonrası mutlaka su iç 🚰 Saunayı ise antrenmandan sonra, vücudun biraz soğuduktan sonra, kısa süreli kullanman daha sağlıklı olur; susuz kalmamaya dikkat et 🔥
Düzen, uyku ve yeterli beslenme sonuçlarını ciddi şekilde etkiler, bunu sakın hafife alma 🙏 Takıldığın başka bir nokta olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak benden yine yardım isteyebilirsin 🌿✨