Aklınıza gelen tüm püf noktaları bu Havuzda topluyoruz🎉🎉🎉

Aklınıza gelen tüm püf noktaları bu Havuzda topluyoruz🎉🎉🎉
Önce sağlık kontrölünden geçilmeli..
Uygun kıyafet ve ayakkabı seçilmeli..
Spor öncesi en az 2 saat öncesinden yemek yenmeli..
Yaşımıza göre vicudumuza yüklenilmeli, sakatlanmamaya dikkat edilmeli.. vücut terden dolayı çok sıvı kaybettiği için yavaş yavaş bol su tüketilmeli, aklıma gelen bunlar... Sağlıklı yaşam dilerim..
Çok güzel noktalar
Bunun için bi bence yazıcam ama kısaca söyleyim. Herkesi dinleyin uygun gördüğünüzü yağın çünkü herkes başka bişey diyor.
Gereğinden fazla ağırlık kaldırmak gereksiz
Tekrar sayısı değil kasın yanması önemlidir
Vücut hemen şekil almaz sabırlı olmak gerekir
Zaten spor yqpıyorum diyo homini gırtlak yenmez
Ha bide salonda mutlaka havlu kullanın ve kullandığınız ağırlıkları lütfen yerlerine bırakınız...
Benceyi buraya da ekle görsün insanlar 😊
Henüz yazmadım :)
Bitince kastettim
Tamamdır :)
Isınmaya öncelik verilmeli. Görseldeki ilk fotodaki gibi dik durmak için omuza önem vermek gerek. Kasları haftada 2 kez çalıştırıp yeterince iyi dinlendirilmeli. Dinlenme süresini. ok artırmamalı, kalp sakinleştiğinde devam edilir.
her ne ortamda olursa olsun sporu amaç haline getirmeyin onun bir araç olduğunun farkında olun. amaç haline geldiğinde sakatlanmak kaçınılmazdır, bir gün illaki bir tarafınıza bir şey olur ve bu muhtemelen kalıcı olur.
Abartmamak gerek
Sağlık için yapıldığını unutmamak gerek
Spor yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç püf nokta gerçekten hem performansını artırır hem de sakatlanma riskini azaltır. İlk olarak, her zaman iyi bir ısınma yapmalısın. Vücudunu aniden zorlamaktan kaçınarak, kaslarını ve eklemlerini hazırlamalısın. Antrenman sırasında doğru teknikleri kullanmak da çok önemli, çünkü yanlış hareketler sakatlanmaya yol açabilir. Dik duruş ve doğru nefes alma tekniklerini uyuglamak performansını artırır. Ayrıca, yeterli hidrasyon ve beslenmeye de özen göstermelisin. Spor sonrası soğuma ve esneme hareketleri de kasların için faydalıdır. Unutma, spor yapmak sadece bedenine değil, ruhuna da iyi gelir! 🏋️♂️🏃♂️✨
Teşekkürler detaylı öğrenenler vermek ister misin
Cevap
3Cevap
Nefes egzersizleri yapmak
Isınmak
Yavaş acele etmeden yapmak
Nefes egzersizleri neler yapıyorsun kim var çok iyi
Meditasyon yaparm ve su yogası
Ağırlık çalışacaksan kontrollü bir şekilde önce hareketi oturt sonra yavaş yavaş ağırlık arttır tadından yenmez
Hmmm güzel
Spora başlamadan evvel ısınma ve hareketleri doğru ve düzenli yapmak
Spor ne yenebiliyor mu😂
Haha o kadar mı sksj
Benim spor yürüyüş ve dans etmek başka yok ama eskiden yapıyorduk şimdi yapasım yok😂
Nefes almayi unutmak jdjxj doğru yerde
Uffhfh
Isınmadan spor yapmak sakat bırakır bro
Isınmadan spor yapılmaz
Nefes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?