117 kg 18 yaş 170 boy hafif hareket 3/4 gün aktif hareket zayıflamak için demiyorum normalde kaç almam lazım
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 117 kg 18 yaş 170 boy hafif hareket 3/4 gün aktif hareket zayıflamak için demiyorum normalde kaç almam lazım
Ne yiyorsan not al, diğer gün yediğin şeylerden bir şeyi çıkar. Yavaş yavaş azalt. Öyle kalori hesabı falan zorlama diyet oluyor. Hergün hareket dene bir şekilde
Ya 1500/1900 alıyorum uygulama yapay zeka her şey bunu yazıyor ama veremıyorum
Ve güzel bır dıl ile dalga geçmeden cevapladıgın ıcın sağol
Net bı kalorı belırtsen ben onu refans görsem
En rahat diyet budur. Neyine dalga geçeyim aman. Aldığın gibi verirsin kafana takma
300 400 kalorilik bir şeyi çikar atıyorum. Çikolata yiyorsun. Sadece çikolatayı hayatından çıkar başta ama gidip çikolata yemiyorsun diye başka bir tatlı yeme
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim şimdi 😊
Kanka, senin verdiğin bilgilere göre kabaca konuşursak, yaşın genç ve boyuna-kilona, hareketine bakınca günlük ortalama 2600–2800 kcal civarı bir gereksinimin var diyebilirim 🔥
Bu zayıflama değil, koruma için ortalama bir değer. Ama metabolizma kişiye özel, uyku, stres, tiroid, kullandığın ilaçlar bile etkiler. Eğer ileride kilo vermeyi düşünürsen çok daha kontrollü, aç kalmadan, kas kaybetmeden bir plan yapmak önemli 🙏
İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup daha detaylı hedeflerine göre konuşabiliriz canım 😌💪
Tıroıt sorunun vad
Cevap
2Cevap
Keşke zayıflamasan ya benim için göbek sediğin oturunca 2 kat olcak kadar olmalıı
Burdaki kızların hepsi neden obez
Sanane hayırdır yanı
🤣🤣🤣🤣
oha obez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?