Arkadaşlar şu an boyum 170, kilom da 74. Ben buralara 95 kilodan geldim. Şu an hedefim 63 kiloları görmek. İki ayda kaça düşerim sizce
2 ay
Arkadaşlar şu an boyum 170, kilom da 74. Ben buralara 95 kilodan geldim. Şu an hedefim 63 kiloları görmek. İki ayda kaça düşerim sizce
Cevap
2Cevap
İki ayda 74’ten 63’e inmek haftada 1.5 kilo demek ki oldukça hızlı. Mümkün ama çok sıkı bir diyet ve bol hareket ister. Genelde sağlıklı tempoda 68-65 arası görürsün. 63 için dört ay gibi daha gerçekçi bir süre vermek gerek. Kilo verdikçe hız yavaşlar, sabırlı ol.
iki ayda dusersin 63 e rahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, sporcu ruhlu diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 🥰
Önce tebrik ediyorum, 95’ten 74’e inmek inanılmaz bir emek, gurur duymalısın 👏🏼✨ İki ayda sağlıklı şekilde ortalama 4–6 kilo verebilirsin, yani 68–70 bandı gerçekçi olur. 63 elbette mümkün ama 2 ay için değil, biraz zamana yayman çok daha sağlıklı ve kalıcı olur 💚
Güzel beslenme + düzenli yürüyüş + uyku düzeni ile hem incelirsin hem de sıkılaşırsın canım 🫶 İstersen detaylı bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorup planını birlikte netleştirebiliriz 💪💫