176 boyunda 75 kiloyum...
Sıkı bir diyetle 2 ay içerisinde kaç kilo verebilirim?
Mantıklı bir hedef koymak istiyorum kendime💕
Sıkı bir diyetle 2 ay içerisinde kaç kilo verebilirim?
Mantıklı bir hedef koymak istiyorum kendime💕
İstersen 40 kilo bile verebilirsin ancak senşn boyun içşn ideal kilon 59 ile 64 arası yani 2 ayda değil 2 haftada bile 59 kiloya uğlaşabilirsin tek yapman gereken canın yemek çekşnce iğrenç şeyler aklına getir yemek yeme isteğini kapat az filim izle üşengeçlik yap ve hiç yerinden kalkma canın birşey çekince yeme eğer canın bir şeyi çok fazla çekerise örneğin pasta o pastadan al ama çok al ve kusana kadar ye sonra kus bidaha canın hiçbir zaman o pastadan çekmiyecek emin ol
Hayır
2 haftada spor olarak bile 16 kilo verilmez neyin kafası bu anlamadım kaldı ki spor olmadan.. Hiçbir şey yemese bile vücut kendini koruma altına alıp yediği tek lokmayı bile yağ olarak depolar. 2 haftada maksimum vereceği kilo 5 6 kilodur o da ödemdir çok çabuk verilip çok çabuk alınır
Ben 2 haftada 14 kilo verdim ki bir haftadada 7 kilo alabiliyorum
Kilo vermede en önemlisi diettir 10 kiloya kadar vermen mümkün sporun artısı kilo verirken kaslarını kuvvetlendirip diri bir duruş ve sıkı bir vücuda sahip olabilmektir sadece kilo vermek istiyosan amacına ulaşabilirsin
10 kilo verirsin ama kastan vermiş olursun buda iyi olmaz sporla yagdan vermiş olursun ve verdiğin kilodan daha cok vermiş gibi gözükürsün hemde sıkılaşır sarkmazsın
Cevap
8Cevap
Veremezsin. O kadar enayi boşuna mı spor salonuna gidip kan ter içinde kalıyor kilo vermek için uğraşıyor? 😂😂
Sporsuz güzel durmaz. Sporla sıkılaşırsın harika olursun
Fazla bir sey bekleme zaten 10 kilo olabilir o da belki
Kendini aç bırakırsan 10 kilo. Verirsin
10 15 arası
60 a dus
En fazla 10
YUrt dısında yasıyırsan bna özelden ulaşırmsn rica etsem
neden sporsuz?
4-5 kilo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar