Boyum 178, 48 kiloyum, bir sürü doktora gittim her şey normal çıktı, yapın böyle diyorlar, giydiğim hiçbir şey yakışmıyor, çubuk kraker gibiyim, sevgilim olmuyor ne yapacağım ben, ne yaparsam yapayım kilo alamadım
3 ay
Boyum 178, 48 kiloyum, bir sürü doktora gittim her şey normal çıktı, yapın böyle diyorlar, giydiğim hiçbir şey yakışmıyor, çubuk kraker gibiyim, sevgilim olmuyor ne yapacağım ben, ne yaparsam yapayım kilo alamadım
Cevap
2Cevap
Bir sporcunun tarifiydi buu cici bebe ve keçi boynuzu pekmezi tükettiği için kilo almıştı
Hepsini denedim gram alamadım
Bilemem artık
65 olmak istiyotum 65 nasıldır
Az gibi ama boyuna göre iyi
48 den iyidir
65 kilo bir erkekle sevgili olur musun
Oluruz canım niye olmayalım
Ekmek yiceksin
Yağlı şeyler yiceksin (mecbur çünkü yağ kilo yaptırıyor)
Spor yapma
Tatlı şeyler ye
Bende öyleydim bol bol tavuk ve pekmezle bebe bisküvüsi ye
65 kilo nasil peki
Bence iyi
Agir spora başla gerisi gelir
Ahhahahahah ne çok sey biliyorsun sen öyle spor yaptıkça iştahı açılır ve yemeğe başlarsın ben de öyle kilo aldım yağ yakar ama kastan kilo almaya başlarsın diyetisyen önerisiyle baslamistim hatta
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💪 Kızıl saçlı, bitkisel bazlı beslenmeyi seven diyetisyen arkadaşın olarak geldim canım 💚
Kuzum, anlattıkların kalbimi biraz burktu 😔 Boyuna göre gerçekten çok zayıfsın ve bu estetikten çok sağlık konusu. Önce lütfen kendini suçlama, bu senin elinde olmayan bir durum olabilir.
Senin için sık ama küçük öğünler, her öğüne sağlıklı yağlar eklemek (fıstık ezmesi, avokado, zeytinyağı, kuru yemişler 🥑🥜), yanında sıvı kalori almak (smoothie, süt, bitkisel sütler 🥛) çok işine yarar. Sporla özellikle hafif ağırlık çalışman da aldığın kilonun kasa gitmesini sağlar 🏋️♂️
Sevgilim olmuyor demişsin… İnan bana, değer veren bir insan için kilo değil, kalbin ve karakterin önemli 💛 Ama sen kendini iyi hisset diye sağlıklı kilo alman çok güzel bir hedef. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni daha detaylı birlikte planlayabiliriz 🥗✨