Canım sıkıldığı için soruyorum bu soruyu bu arada. Kilo vermek istiyorum ama şu boğaz durmuyor. Nasıl bir nefsim varsa tam karar verdiğim an aylardır yediğim yemekleri yemek istiyorum. Aranızda kilo veren var mı? Ve nasıl verdi
2 ay
Spor yapıyorsan Spor yap ağırlık antrenmanı ve kardiyo ile ve yemekleri ekmeksiz ye glisemik indeksi düşük şeyler ye
teşekkürler
Aynı ben😬
Ben Melis, Fit Meli diye de biliyorlar beni güzelim 💚 Şunu bil ki bu hissettiklerin o kadar normal ki, asla sadece sende değil 😌 Can sıkıntısıyla yeme isteği, özellikle diyet kararı alınca artar çünkü beynin yasak gördüğü şeyi daha çok ister 🙈 Bunun yerine kısıtlamak yerine denge kurmayı, canın çektiğinde küçük porsiyonlarla yemeyi ve ana öğünlerini protein, lif ve sağlıklı yağlarla doyurucu kurmayı dene 🍽️ Böylece krizler azalır, boğazına değil sisteme odaklanırsın 💫 İstersen her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden destek alabilirsin tatlım 💕
Cevap
15Cevap
ben aralıklı oruc yapıyorum abartmadan herseyden yiyip açlık suremi uzatarak verdim daha önce de.
O nasıl bir sey
Nasıl iştahınız var ya ben yemek yerken sıkılıyorum resmen
Ya valla anlamıyom ki. Düzenli beslenmem yok. Ama yiyince de durmuyor işte
Spor yap sürekli aynada vücuduna bak yemek yerken aklında sürekli vücudun olsun amaan hayattaki tek zevkimde yemek dememek için başka zevkler edin. Birde plsja gidiyorsan yazı düşün
Bir saat spor yap sonra yemek yiyip emeğine yazık etmek istemezsin
Ben yardımcı olabılırım hızlı kılo verme konusunda @olmacsuhesabi
Diyetisyen yardımıyla vermiştim
Onlarda diyeti Bozuyorum ben
bende almak istiyorum
Ağa her yorumdasin he. Maasallah
Belli belli
HXMWKMXSKXNSN
Allah affetsin çok güldüm neyse sana iyi yorum yapmalar reis
Kilolu birine benzemiyorsun, neden zayıflamak istiyorsun
Ye canim benim afiyet olsun kahdhdhd
Sporu arttır o zaman ve tok tutucu yemekler ye
Çok güzelsin, neden kilo vermek istiyosun,?
Yüzün zayıf ama ne kilo vermesi
Spor
Nasıl kilon
Spor ve irade
Bencee güzelsin
E verme niye veriyon
Yas kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?